Ronya23 zohreeeee evet canm kendini öyle şartlandırma sonra uzulrsun ben hiç beklemiprdum valla olmamstir Diordum ama rabbim yüzümu güldürdü inşallah artk sizinkijizi de görür mutlu olurum
zohreeeee Ronya23 canm ben az once test yaptim ama cok silik cikti ya gozukmeyecek kadar neden oyle olduki? Etkisi cabukmu gecti ignenin? Cok uzuldum şu an gittikce koyulasmasi gerekmezmiydi?
zohreeeee minikcivcivim bendede canm iki tarafda vardi sag sol solda kist olustu catlamadi sagda catladi 19mm
Ronya23 [silindi] canim hiç kafana takma bende bugün senin gbi stresden gttim senin enazindan adetin üstünden geçmiş. Birde teste olmasa çıkmaz di canım stres yapma vardır canm bende boşuna okadar stres yaptm
[silindi] Ronya23 evet eşim diyor başka hormon bozukluğu vs yüzünden testte pozitif çıkmış olabilir mi aklımı bulandırıyor inanmıyoruz hala pazartesi yi bekliyoruz
Ronya23 [silindi] yok ya hcg hormonunda dolayı teste ckior diğerlerinden dolayı test çift çizgi çıkmaz ki canm
Ronya23 minikcivcivim kiz evet öğün sen yazarken gördüm ikimiz aynıydı ben 1 tane yumurtlama tek tutmaz falan Diordum bak demek nasip olunca nasıl da tutti kız valla çok istiorm seninde olsun gerckdn
minikcivcivim Ronya23 ya evet bende gördüm canim 😊❤ sol tarafdami peki canim yumurtan ❤ ya canım benim ya çook sağol çok teşekkür ederim 🙏benim dr. Tek yumurta daha sağlıklı daha kaliteli olur diyordu ınşallah öyle olur 🙏
Yenianneadayi2208 Ronya23 amin kuzum amin.Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlı zamanda. Allah ın izni ile sende yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻 Bizlere de dua et olur mu ? Hamilelerin duası kabul olurmuş🌹
minikcivcivim zohreeeee yaaa bende bir gün önce oldum canim ee belirti varmi nasıl durumlar nasıl ağrısı felan varmi canim
Pink1122 Ronya23 turkiyede letu var femera var klomen var canim clomidi duymadim bellki oda vardir bende femera kullandim aonuc bekliorum saglikla hayrlisi inslalah bana dua edermisin
Ronya23 Pink1122 canım valla az önce uzanmıştım butun herkese dua ettm özellikle burda mesajlasdiklarimla allah size de nasip etsin inşallah canim benim sende inşallah güzel sonuç alırsın
Ronya23 zohreeeee sen daha önce test yaptınmi canım. Bugün senin 10.gunun silik çıkması normal canım ..birde demek birşey varki silik çizgi çıkmış canım
zohreeeee Ronya23 9.gun yapmistim canm baya belirgindi yani dun ama bugun cok az uzuldum o yuzden yarina hic cikmiycak gittdikce solgunlasiyo