minikcivcivim Ronya23 yaa masallah canim ❤🙏🙏insallah ya inşallah rüya değil-dir ama kaşık ağrım gitti ya 😞sence ben korkmalı miyim
Ronya23 minikcivcivim yok canm benimki de test yapmaya 1 2 gün kala o ağrılarım gitmişti bende kesin tutmadi demistim vallah ama şükür tutmuştu canm
minikcivcivim Ronya23 yaaa aynı o zaman desene 🙏🙏🙏bakalım 2 gün sonra felan adetim olmazsa kan vericem 🙏
Ronya23 minikcivcivim canm gide bliorsin smdide test yapsan çıkar merak etme inşallah vardır seninki ilk başından beri bana hamilesin gbi geliordu unutlandrmak istemiordum die birşey demedm canm
minikcivcivim Ronya23 yaa🙈🙈 şimdi götürmez canim sa bir iki gün bekleyelim bakalım cani doğru diyorsun canim sonra hüsran oluyor 🙏 çok üzülüyor insan sonrasında ya
Ronya23 minikcivcivim evet kendini öyle şartlandırma sonra üzülursün canm rabbim sana yardm etsin çok stresli bir beklenti valla inşallah güzel sonuçlarla haber verirsin
minikcivcivim Ronya23 inşallah canim benim teşekkür ederim 🙏🙏😘 şimdi sende bulantı felan var mı ya da ağrı devam ediyor mu ?
minikcivcivim Ronya23 yerlesiyordur canim ondan öyledir 🙏 korkma yerleşme lekesi felan yaşadın mi canim sen
Ronya23 Mucizenin_annesi8 canim sen naptın naslsn son durumun bende bugün gttm dr daha yeni eve geldim kese falan göründü şükür vitamin falan verdi eve geldim sallı da bebegi görmeye gidicem
Pink1122 Ronya23 ya cok sevindim canim benimm saglikla kucagina al inslalah allah razi olsun dualerini eksik etme cok cok tesekkur ederim