zohreeeee Ronya23 canm simdi okudum postunu catlatma ignesinden ne kadar sonra test yaptiniz? Bende vuruldum bu ay 9.gunum
Ronya23 zohreeeee canim ben 14.gunu yaptım dr bana 10 gün yapsanda çıka blir ama ben garanti olsun die 14.gun yapdım bence sende 14.gun yap
zohreeeee Ronya23 canm bendede bel agrisi var gecen carsamba vurdurdum ignenin 3gundur bel agrisi var ara sira
zohreeeee Ronya23 gercektenmi? 10.gunde cikarmiki?Dogru olurmu bilmiyorum..bel agrisi ne zamandan basladi? Bide canm rica etsem testin resmini atarmisin
Ronya23 zohreeeee canim atarım testi..valla doktor bana öyle dedi 10 günde çıkar dedi ama sen yinede bekle bence kendini strese koyma boşuna
zohreeeee Ronya23 bide son olarak canm iliski nasil oldu? Bende igne yapilan gun ve 4gun ard arda oldu sonra 1gun bos bir gun dolu o kadar
Ronya23 zohreeeee canm benm de iğne cuma günü oldum cumartesu ilişki pazar pazartesi ilişki sonra olmadı canım dr pazar yapmayın dedi ama ne olur ne olmaz yaptik
zohreeeee Ronya23 yaa inshaallah bende gorurum cift cizgiyi😍tebrik ederim inshallah sag salim kucagina alirsin canm🤲🤲🤲💞💞
Ronya23 zohreeeee canim tabiki de sor çünkü bende böyle herkese sormak istiyordum zor birşey anliorm valla sorunuz varsa kendikimden söylerim size
minikcivcivim Ronya23 🤗🤗😊ya inşallah benim de bu belirtilerim gebelikden olur benim de sabah başım çok ağrıyordu sıcak basıyor yazlık yiyorum artık 🤣ve adet ağrısı var 🙏🙏
Ronya23 minikcivcivim canm bendede adet ağrısı vardı kan geldi gelecek gibiydi valla unutlandrmak istemiorm senide ama banaa da sıcak basıyordu
minikcivcivim Ronya23 ya inşallah vardır canim inşallah 🙏🙏 benimle aynısın sende bende 18 mm 1 yumurta ile iğne oldum canim o yüzden çok umutlaniyorum açıkçası 🙏🌸
Ronya23 zohreeeee bide bel ağrısını sormuşsun canm ben iğne vuruldugimdan beri ağrıyordu Smdiye kadar :))
zohreeeee Ronya23 aynen canm bendede vurulan gunden agriyor simdi daha şiddetli eyilemiyorum hamileliye baglamak istemiyorum olmaz sonra insan cok uzuluyo
Ronya23 zohreeeee evet canm kendini öyle şartlandırma sonra uzulrsun ben hiç beklemiprdum valla olmamstir Diordum ama rabbim yüzümu güldürdü inşallah artk sizinkijizi de görür mutlu olurum
zohreeeee minikcivcivim bendede canm iki tarafda vardi sag sol solda kist olustu catlamadi sagda catladi 19mm
Ronya23 minikcivcivim kiz evet öğün sen yazarken gördüm ikimiz aynıydı ben 1 tane yumurtlama tek tutmaz falan Diordum bak demek nasip olunca nasıl da tutti kız valla çok istiorm seninde olsun gerckdn
[silindi] Ronya23 merhaba bende daha kan pazartesi günü vericem son adet tarihim 8 Ocak 2021 yani baya geçti idrar testim çift çizgi çıktı ama kanda çıkmayacak diye korkuyorum
Ronya23 [silindi] canim hiç kafana takma bende bugün senin gbi stresden gttim senin enazindan adetin üstünden geçmiş. Birde teste olmasa çıkmaz di canım stres yapma vardır canm bende boşuna okadar stres yaptm