Merved91 Yuceroglu benim doktorunda çınarlı diyor koronodan dolayı bizde çınarlı taraftarıyız. Ama durunlar normal olsaydo egepol isterdim. Çınarlı çok eski bir hastane malesef ☹️
Yuceroglu Merved91 Çınarlı anestezide en iyisi bir sağlık çalışanı olarak bunu biliyorum aklınızda olsun😊
Merved91 Angels-35 evet evet en iyi anestezi oradaymış hemşireler ebeler falan çok iyiymiş ama allah korusun herhangi bir küvez durumunda yeterli sayıda küvezleri yok diye duydum. Tabi allah kimseye yaşatmasn gerek duyulmasın 🙏
Esra2580 pptya01 aynen çok saçma.bir hastane ölü düşük yaptım milyarlar ödedik çok saçma bir işletmesi muhasebesi var zaten.odalari beş para etmez hastane gibi değil
ssylgmz Yuceroglu hastanede sabit ücret 150 şu an benm muayenelerim bitti doğumu bekliyorum kendi gelmezse en geç 23ünde suniyle başlatıcak doğumumu
Gizoo87 Ben de Tahir Özgüder’e gidiyorum. Doğumu Çınarlıda yaptırıyor. Hastane benim de içime sinmiyor maalesef çok eski, apartman gibi hastaneye benzemiyor. Doktoruma güveniyorum o yüzden devam, memnun olan da çok var. Fazla takılmamam lazım 😔
Savciergoc Yuceroglu Merhaba ben de iki sene önce oğlumu Çınarla da doğurmuştum doktorumdan da hastaneden de çok memnundum şu an 29 haftalık ikinci gebeliğim gene çınarlıya gidiyorum doğumum da orda olcak inş 😃
Bilge44 Ben de sanırım Çınarlı da yapacam yerini bile bilmiyorum henüz ama😂doktorum orda yapabileceğimizi söyledi 🤷🏻♀️hayırlısı artık 🌸💕
Savciergoc Yuceroglu iki sene önce Aslı hanımdı keşke gitmeseydi çok memnundum ondan ,şimdi ise Onur bey e gidiyorum ondan da memnunum 😇
Bilge44 Yuceroglu Prof. Dr. Sait Yücebilgin 🤗 Izmir de yeniyiz biraz hastanenin bir tek adını biliyorum 😂