Savciergoc Yuceroglu iki sene önce Aslı hanımdı keşke gitmeseydi çok memnundum ondan ,şimdi ise Onur bey e gidiyorum ondan da memnunum 😇
Ecekorall Ben Çınarlı da doğum yaptım ilk doğumumdu doktor Onur bey idi ama zaten doğumda öğrendim ki doktordan ziyade ebeler önemli yada bana öyle geldi hepsi çok tatşı genç kadro idi valla ben bi daha olsa gözüm kapalı Çınarlı deriö doğum için 🥰
badecanisik Yuceroglu bende çınarlıya gidiyorum sezeryan yanlısı olmaya başlamaları dışında sıkıntı yok. Herşeyi hemen yaptırıyorsunuz tahlildir sıradır beklemiyorsun çok güzel bir hastane ama normal doğumu desteklemediklerini düşünüyorum yoğunluktan dolayı… Gebeliğimin 3. Ayında beri gidiyorum. Bakalm doğumum burda olacak diyemiyorum henüz içime sinmeyen şeyler oldu.
Yuceroglu badecanisik Ben arkadaşım olduğu için de bir yandan orayı tercih ettim. Hangi doktora gidiyorsunuz ?
badecanisik Yuceroglu doktorum iyi bende tavsiyeyle gittm 6 ay önce arkadaşımın doğumunu gerçekleştirdi. 39+4 günlüğüm… Ama daha zamanım varken sezeryanı ilk seçenek görmesi biraz düşündürdü beni…
badecanisik Yuceroglu kanala girmemesi sebep ve bunu 39+2deki mıayenemde söyledi 40ları geçse neyse… İlk doğumum normla dikişsiz 38de gerçekleşti. Ve ikinci gebelikte kanala geç girermiş bebek zatn… son dakika bile kanala yerleşme ihtimali olabiliyor bebeğin. Suyumda gelişimde hiçbir sıkıntı yokken sezeryan olmak istemememde normal diye düşünüyorum asla sezeryana karşı değilim…
Yuceroglu badecanisik bence de 40 a kadar yolu var sonuçta bebeğin kilosunda artış olmadığı sürece. Merdiven inip çıkmak falan yardımcı oluyormuş bol bol yürümek galiba deneyim isterseniz 😊