Biricigim bana hem yeni doğan uzmanı bir dr ablamız hem de kendi doktorum prf dr recep has ı önerdi, ben gtiim ancak zor bulabilirsiniz randevuyu, hemen arayın derim niyetiniz varsa. 700 tlydi, ama özel sigortanız varsa karsılıyor olabilir
Biricigim Cerrahpaşa da yaptırdım Perinatolog ve 122 TL sadece renkli fotoğraf vermiyorlar
Kizlar bende saglik calisani olarak az cok bilgi sahibiyim. Bu konuda en iyi balat hastanesi dr mehmet aygün biraz netten doktoru arastirdiginizda görmüs olacaksiniz.Bilginize 😊
    zehra33 250 ye çektirdim ben ama 300 tl olmuş. Bugün öyle söylediler
    6 ay sonra
    6 ay sonra

Esen doktoran memnun kaldınız mı bende ona randevu alacağım da

• Esen bunu yanıtladı.

Ben gecen sene büyükçekmece kolanda perinatolog altan cebeci vardı ona gitmiştim memnun kalmıştım şimdi yine gebeyim kendi muanenesini açmış esenyurtta cuma günü yibe kendisine gidicem nasipse gecen sene 500 gitmiştim şimdi 550ymiş bakalım

Biricigim doçent doktor Ali Ekiz kesinlikle tavsiye ediyorum süper bir doktor Pazartesi günleri Liv Hospital Bahçeşehir’de çalışıyor

Rukiye2709 evet ıyıydı detaylı baktı bakarken de anlattı

Bencede Ali Ekiz süper bir doktor.bize iyi haberler verdi çok şükürr

Rukiye2709 575 ₺ ama kesinlikle verdiğin paraya değiyor ben riskli gebeliğim için gidiyorum ve içimi rahatlatan gerçekten detaylı ilgilenen bakan karşılaştığım tek doktor

Rukiye2709 canım ben tezmişsin randevu aldım 440 dediler kolanda Osman bey için . Ama muallaktayım oraya mı gitsem başka yere mi diye

Biricigim memorial 1000 tl ve 25 dakkika sürüyor. Doktor da prof. Ama inannilmaz itici 1000 tl veriyorsun soru dahi sordurmuyor

4 yıl sonra

Dyg28 Türkiye hastanesinde op dr Mehmet Aygün’e randevu aldım ne kadar süre kalıyoruz ultrason da 23 . Haftamda gideceğim renkli foto CD rapor veriyor mu siz memnun kaldınız mı bilgilendirirseniz sevinirim