Esen merhaba gottinizmi detaylı ultrasona kolon hastanesine
Esen hem anneye hem bebeğe bakmıyor mu ne kadar sürdü renkli resim verdi mi
  • Esen bunu yanıtladı.
    Biricigim bi 25dk felan sürdü sanırım tüm organlarina baktı,plesantaya kordon damarlarına ve suyuna baktı banada anlattı. Benim sadece serviksime bakti.Cd rapor ve renkli resim verdi. Ama anneye bakmıyor özellikle sordum sizin için o bizim işimiz değil dedi ben sadece anne karnındaki bebeğe bakarım ona radyoloji bakar dedi. Bi 5 dk da benim sorularım surdu yarim saatte cikmis oldum
      bende bu cumartesi hekimoğlu görüntüleme merkezine gidicem kızlar. Fiyat olarak çok uygun cd ve foto da veriyolarmış. Bakalım nelere söyleyecek 🙈🙈
        Biricigim
        Prof Dr oluş api. Bağcılar medipol Mega hastanesinde perinatolog. Çok memnun kaldık. Güler yüzlü çok sakin ve her sorduğum soruya gayet açık ve endişelendirmeyen cevaplar verdi açıkladı. Ücreti 700₺. Muayene ücreti almadan detaylı ultrason yapılıyor.
        msncr şişli key plazada, 800 tl diye biliyorum.
        Dlrcem haber verir misiniz gidince acaba ben de düşünüyorum giden birimden yorum alsam süper olur ☺️
          Dlrcem gittiniz mi nasıldı acaba paylaşır mısınız ☺️
          Arkadaşlar şimdi çıktım 🙈😊Hekimoğlu görüntüleme merkezi gerçekten süper bi yer. Yaklaşık yarım saat sürdü
          Her yerine detaylı baktılar. 6 adet renkli görüntü ve cd verdiler 😊😊 çok memnun kaldım
          Tereddüt etmeden gideblrsinz
          Doktor gerçktn herşeyi anlatıyo bakarken.