pamuksekerinannesi Duygucoban İl ve ilçesi neresi cnm? Afedersin ben 135 lira veriyorum renkli değil ne saçma dimi ama😞
pamuksekerinannesi Dygkr Belki doktordan doktora farkediyordur.. @1PrensAnnesi doç. Dr a gidiyorum demişti.. İstersen gidince vezneye bi sor cnm
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi Dygkr Canım galiba fatihteki medical e gidiyorusn benmki gaziantep medicalpark şubesi ve doktorum doçent her seferinde renkli ultrasonda bebeğimi görüyorum her gittiğimde yüzünü parmağını herşeyini net izler görürüm bi sor bence vardır orda da bu ultrason kullanan doktor💕
Mine pamuksekerinannesi 🤣🤣🤣 zaten erken zamanda gösterince tam bebek olmuyor bizim memlekette doktor açtı renkliyi 17.haftadaydık yeğenim resmini gördü bebek yok burda diyor tam bebek şeklini almamış
pamuksekerinannesi Fidan Koşuyolu medipole gidiyorum cnm Leyla Altuntaşa.. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?
EsraAykzdemir pamuksekerinannesi ben kadıköy medicanaya gidiyorum orasıda öyle. Her normal kontrolde renkli okarakda bakıyo doktor
pamuksekerinannesi Tolsel Aynen cnm uçmuş bunlar😒 Ama kendileri kaybediyor son ana kadar muayene olcam ama doğumu başka yerde yapıcam😒😂
pamuksekerinannesi Mine Bi dahaki randevumda teeee 11 ocakta acaba varmı renkli çok merak ettim😞 Gerçi piyongo filan çıkarsa artık her ay detaylıya girerim 😂😂😂😂herkese benden renkli ultrason diyomuşum😂
Mine pamuksekerinannesi 🤣🤣🤣 gönlün zencin bacım maşallah bende haftaya kontrole gideceğim bakalım yüzünü gösterecekmi
SevgiiOA pamuksekerinannesi Canım benim bildiğim tek tuşla renkliye geçiyorlar , ablamın doktoru siyah beyaz bakıp sonra renklide bakıyordu hatta bir kaç kere renkli verdi görüntüyü oradakide öyledir bence kontrole gittiğinde bi doktoruna sor ☺
pamuksekerinannesi Mine Gönlüm zengin diye zaten bana çıkmıyor.. Bi tane zenginlik yeter diyor Allah😂😂😂😂
pamuksekerinannesi Mine Gösterir İnşallah prenses😍 Ama sen bu zamana kadar görmüşsündür zaten bi çok defa 🤔
pamuksekerinannesi Tolsel Aynen bide benim plesantam aşağıda Ne olur Ne olmaz son ana kadar orda doğurcakmışım gibi davrancam 😂