Duygucoban pamuksekerinannesi canim avrupa yakasinda oldugu icin yazmadim gaziosmanpasa kadin sagligi merkezine gidiyorum
pamuksekerinannesi Duygucoban olsun bnm kuzenimde hamile bayrampaşada oturuyor en kötü o gider ya da ona gittiğimde bende giderim😍 Ücreti ne kadar bide doktor ismi ne cnm?
Rabiaili Duygucoban merhaba uzun olmuş bu yorumu siz yapalı ama kağıt olarak ta bize veriyorlar mı yoksa sadece ekrandan mı görüyoruz
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi O hastane bana çok uzak yavrum yakın olsa kesin giderdim Valla bakkala diye hahahaha😂
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Yok bacım kanıma girme iflas ederim hem kendi doktorum hem özel muayene boşver bi kere gideyim yeter bana 😂😂😂😂
Yasemin4242 İstanbulda değilim konyadayım ama benim Hastanemde her klasik kontrolümde 4 boyutlu yani renkli ultrasonla ve normal ultrasonla bakıyor doktorum. Her hastanede yok o aletten. Her kontrolde bebeğini daha güzel görüyorsun o çok harika bişey 😊
pamuksekerinannesi Yasemin4242 Valla kıskandım şu anda 😂 Bide İstanbul için metropol derler öyle derler böyle derler makineleri bile geri kalmış😡
Tolsel Ever Florya Medicalpark renkli doktor hem renkli hem renksiz bakıyor ben bi kere gittim Doğuma 5000 dedi Ocak’ta da 1000 tl zam gelir dedi bende devam etmedim 😂😂😂
pamuksekerinannesi Tolsel Maşallah çok uygunmuş deseydin😒 Benim hastanemde zamlanacak o yüzden ikinci bir hastane bakıyorum Doğum için.. Keşke imkanlarımız çok iyi olsa da maddiyata takılmasak😞
Almilanur pamuksekerinannesi evet canım geçen haftada ben ordaydım cüneyt bey gayette iyi ilgileniyor 🙂
pamuksekerinannesi Almilanur Bende gideyim o zaman ay şu anda çok sevindim evet Cüneyt beymiş 9-15 saatleri arasında oluyormuş ilk randevuyu ben alırım herhalde 😂
Tolsel pamuksekerinannesi evet keşke hastane çok güzel doktor çok ilgili muayene de çok değil ama Doğum çok pahalı
pamuksekerinannesi Mine Aynen öyle bide benim gittiğim hastane Türkiye’nin en iyi yeni doğan ünitesine sahipmiş.. Ama renkli ultrasona sahip değil burdan yetkililere sesleniyorum medipole renkli ultrason istiyoruz😞
EliFurkan Ben simdiye kadar 3 hastane degistim tasindigim için üçünde de dr lar renkli gosterdi, son hastanem ankara Medicalpark, fotosunu da verdi dr. Zaten tek makine iki tane baslik var biri klasik herkeste ki baslik digeri renkli olanin basligi
pamuksekerinannesi EliFurkan Aaa Eğer öyleyse ben gidince bi sorayım kendi doktoruma İnşallah vardır😞
pamuksekerinannesi Tolsel Benim doktorum da çok iyi sırf doktorumdan dolayı gidiyorum ama muayene ücreti zamlandı Doğumda ocakta zamlanacakmış.. Bide tahliller filan dahil değil ucu açık yani 5-6 bini bulabilir 😒
Duygucoban pamuksekerinannesi canim ahmet bey kdin sagligi merkezi zaten sahibi oranin cok memnunum ben 80 lira ucretide
pamuksekerinannesi Duygucoban İl ve ilçesi neresi cnm? Afedersin ben 135 lira veriyorum renkli değil ne saçma dimi ama😞
Mine ebrucan yüzünü gösterince açıyorlar renkliyi başlarda siyah beyaz sonra yüzünü gösterince renkli 😇