Pinaryyim pamuksekerinannesi canım özellerde illa oluyordur renkli benim doktorum da dort boyutlu ultrason var renkli olarak sürekli ona girmiyorm ama önce kendi inceliyor sonra bize renklisini gösteriyor.böyle kahve sarımsı bir renkte
pamuksekerinannesi Pinaryyim ay evet ağzı yüzü belli oluyor dimi? Hangi hastane cnm? Ben detaylıya girdim ama hiç bişey anlamadım resim de vermedi sinir oldum😞
pamuksekerinannesi Pinaryyim Bide benim muayene olduğum hastanede özel detaylıyı çektirdiğim hastanede özel😞
Damla________ pamuksekerinannesi kaynarca Cihan poliklinik de 70 liraya renkli diye biliyorum hastaneleri arayıp sorarsan bilgi veriyorlar
pamuksekerinannesi Damla________ Konuştum cnm evet 70 lira ve renkliymiş😍 Biraz daha büyüsün öyle gideyim bari😂
Pinaryyim pamuksekerinannesi canım benimki ozel muyane hastanede daha hiç görmedim özel muayanelerde oluyor. Sakaryadayım ben.
Pinaryyim pamuksekerinannesi anladım canım bizde ablam hamileyken renkli ultrason için özel muayenede renkli ultrasonaa grmiştik cd ve yüzünü çekebildigi bir resim almak için ☺ özel muyanelerde kesin oluyor.
pamuksekerinannesi Pinaryyim Aaa özel muayenehanesi olan doktor diyorsun pardon yanlış anlamışım 🙈😂 Aynen çok mantıklı evet onu bi araştırayım mutlaka vardır onlarda😍 Çok saol cnm🤗🎀
Pinaryyim pamuksekerinannesi evet canım özel muayene genelde 4boyutlu ve renkli ultrasonları oluyor o yüzden tercih ediliyolar ztn 😀 Bi bak inşallah bulursun 🙂
pamuksekerinannesi Pinaryyim Şimdi damla nın söylediği yeri aradım hem 70 lira hemde renkliymiş oraya giderim muhtemelen😍
Almilanur pamuksekerinannesi evet canım geçen haftada ben ordaydım cüneyt bey gayette iyi ilgileniyor 🙂
pamuksekerinannesi Pinaryyim Aynen cnm çok saol Valla bende çok sevindim insan görmek istiyor merak ediyor bide hatıra kalsın şimdi arkadaşlarım gösteriyor neden yavrumun boynu bükük kalsın 😂😂
Duygucoban pamuksekerinannesi canim benim hastanemdede renkli ultrasonum her gittigimde cok net goruyorum iki farkli ultrason var ama genelde renklide bakiyor detayli ultrason makinasiymis zaten
Duygucoban pamuksekerinannesi canim avrupa yakasinda oldugu icin yazmadim gaziosmanpasa kadin sagligi merkezine gidiyorum
Duygucoban pamuksekerinannesi canim ahmet bey kdin sagligi merkezi zaten sahibi oranin cok memnunum ben 80 lira ucretide
pamuksekerinannesi Duygucoban olsun bnm kuzenimde hamile bayrampaşada oturuyor en kötü o gider ya da ona gittiğimde bende giderim😍 Ücreti ne kadar bide doktor ismi ne cnm?
Rabiaili Duygucoban merhaba uzun olmuş bu yorumu siz yapalı ama kağıt olarak ta bize veriyorlar mı yoksa sadece ekrandan mı görüyoruz
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi O hastane bana çok uzak yavrum yakın olsa kesin giderdim Valla bakkala diye hahahaha😂