BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi nasıl yani telefon neden yasak başkasını çekmiyorsunuz sonuçta bunu da ilk defa duydum🙂 hadi resim vermiyordur cihazdan kaynaklıdır vs. Ama diğerini hiç anlamadım.
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu Bende her gittiğimde video çekiyorum kendi doktorumda.. Detaylıda ki çektirmemişti.. Radyasyon var hem bebeği etkiler hemde görüntü kalitesini düşürüyor demişti🤷♀️
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi araştırm bakalım☺ Son ayda belki işime yarayan bşi çkar😍😍😍 sağol balım
BBYaman pamuksekerinannesi madenlere gidiyorum. Renklide ultrasonum var elimde 🙈 nasıl vermiyolar yani? Nasıl yapmıolar alla alla 🤔
pamuksekerinannesi BBYaman Aaa resim verdi yani😳 Bayan bir doktor ismi verdi Feyza mı ne demişti.. Senin doktorunun adı neydi cnm?
pamuksekerinannesi BBYaman Kaç haftalıkken gitmeye başladın cnm? 26.haftadan sonra mı ne renkli açıyor dedi benim 22+4 henüz
pamuksekerinannesi BBYaman Bende bi şansımı deneyeyim o zaman muhtemelen sekreter kafasına göre öyle dedi🤷♀️ saol cnm🤗
Rabiaili Duygucoban merhaba uzun olmuş bu yorumu siz yapalı ama kağıt olarak ta bize veriyorlar mı yoksa sadece ekrandan mı görüyoruz
Annisko 1PrensAnnesi mersinde yasiyorum ben bizim doktorumuz ultrason resimlerimizi hem normal siyah beyaz olarak veriyo hemde renkli olarak ağız burun net olarak görünür şekilde canım.muhtemelen iletişimde sekreter sorun yasiyordur😂🤷♀️