gizemmm Ben Altunizade Acıbadem’e gidiyorum özel sağlık sigortası yaptırdığım için 30tl ödüyorum her muayenede Önce siyah beyaz sonra renkli gösteriyor doktor ama bizim hız çok utangaç olduğu için renkli de de doğru düzgün yüzünü göremedik 🙂
pamuksekerinannesi gizemmm 30 tl ödüyorsan bize 300 tl dir o😞 Bizim kız da utangaç dicem ama daha 12.haftadan beri bacaklarını açarak duruyor kapa kız bacaklarını ayıp diyorum😂 Ama yüzüne gelince eli hep yüzünde 😂
pamuksekerinannesi Mine Kız bu zamana kadar hep ay veririm tabi diyodum bence o yüzden çıkmıyordu bu sene gamsızım bakalım nolcak 😂😂
pamuksekerinannesi Mine Hahahaa piyongo çıksın zaten bi Doğu turu yaparım.. Millet Avrupa turu yapar ben Doğu turu😂 Önce memleketimin güzelliklerini keşfetmek lazım😍
BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi özel hastanelerin tümünde vardır mutlaka ben her ay gittiğimde önce renksiz iki boyutlu inceliyor doktorum sonra da bize renkli ultrasonla bebeği gösterip resmini veriyor bunun için ayrı bir ücret ya da randevuya gerek yok özelde zaten makineları o şekilde
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu Bir dahaki gittiğimde sorucam İnşallah öyledir cnm ya.. Hatta şimdi arayıp sorayım hastaneyi niye randevuyu bekliyosam😂
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu Aradım çağrı Merkezi bilmiyormuş😒 Asistanıyla görüştürelim dedi zaten yoğun bir doktor gerek yok gidince sorarım dedim😞
BesteCanerKutluzolu pamuksekerinannesi orda da kesin vardır. Haftaya göre göstermemiş olabilir doktorun. Bebek çok küçükken genelde göstermek istemiyorlar çok net olmuyor diye🙂
BsraKavazYedek pamuksekerinannesi medicalparka gidiyorum, ayni ultrason cihazinda hem siyah beyaz normal ultrason hem 3 boyut hem 4boyut mevcut. Muayene ucreti haric ekstradan baska ucret odemiyorsunuz. Baska hastanelerde sanirim bu hizmet ucretli. Ayrica 3 4 boyut 16 hafta falan yapiliyor ama ben 8.haftamda bile boyutlu giriyordum.
pamuksekerinannesi BsraKavazYedek Keşke bende medicalparka gitseydim ama doktorumdan çok memnunum🙏 Göztepe deki medical parka gidiyorsun dimi cnm.. Muayene ücreti,Doğum ücretleri filan nasıl?
BBYaman pamuksekerinannesi ben gidiyorum fsm tıp merkezine ama o renkli ultrasonu 24cu haftadan itibaren yapıyolar eger okadar ilerlediysen..
pamuksekerinannesi BesteCanerKutluzolu İnşallah vardır 🙏 Tonla muayene ücreti ödüyoruz bari en azından renkli de olsun 🙏 Yarı yarıya muayene ücreti alan hastanelerde bile varmış yoksa Eğer zaten büyük eksiklik🙏
BsraKavazYedek pamuksekerinannesi yok ben istan ulda degilim samsundayim, burda muayene ucreti 100TL ama istanbulda farkli olabilir canim