Mcakir SERNUR Her birimiz aynı dialogu yasıyoruz sanırım 😂 Önce hadi gel çocugum diyip sonra aman he erken dur zamanında gel diyoruz😅
SERNUR Mcakir kensinlikle aynı hissiyatlar 🥰severken bazen kendimi kaybediyorum seni içimden çıkarıp sevip tekrar yerine sokasım geliyor ballı kulabiyem diyorum bebişime eşimde sakin ol şampiyon çocuk korkacak diyor 😂 valla sağlıkla gelsin bütün melekler 😇
Mcakir Isilhanim87 ahhh ah . Rabbim o hayallere bir an önce kavuştursun bizi. Hamilelik hepimize hızlıca geçsin 😁
Mcakir Ysd00 Bende planlarımı yaptım. Temizlik planlarımı felan. Daha odasını yapmadım eşyaları tamam ama perde halı düzenlemedim tozlansın die. Son hafta halletcem onları. Son hafta ondan daha hızlı geçer heralde uğraşcak bişiler olcak diye😅
Ysd00 Mcakir ben sadece miniğimin kıyafetlerini hazırladım kendime valiz bile yapmadım o derece üşengeç oldum 😂 bu üşengeçliğe gelmesini istemem de bi garip zaten 😂😂
Seyma_sst 38+6 dayım bende şu son günlerde ciddi anlamda zorlandığımı hissediyorum vücudumda değişik değişik ağrılar acılar oluşuyor her gün günler azaldıkça zorlanıyorum vücut kalkmıyor artık
Mcakir Seyma_sst Bende 36 da böyleysem 38 de nasıl olurum merak ediyorum. Son zamanlarda 1 hafta bile çok farkettiriyor gerçekten hareket kısıtlamada.
Seyma_sst Mcakir karnında hareket alanı kısıtlandıkça hareketleri kasılmaları daha çok hissediyorsun ve çok acı verici oluyor şimdi hareketler normaldir sende dönüşler filan
Mcakir Seyma_sst Dönebiliyor evet şuan dönerken baya sallıyor şimdilik. Karın ağrım başladı bir de kaburgama çok bastırıyor bazen inanılmaz ağrıyor. Ama sanırım 38 lerde dönemiyordur sürekli geriliyordur diye tahmin ediyorum ama nasıl oluyor? Siz nasıl hareketler hissediyorsunuz?
Seyma_sst Mcakir hareketleri maşallah alan dar olsada ben hareket ederim diyor herhalde hareket ederken çok sık kasılma ve toparlanma sertleşme oluyor bunlarda sancı demekmiş nstte de öyle çıktı rahimde baskı oluşuyor kendini yerleştirdikçe onu hissediyorsun tuvalet sıkıntısı artıyor her geçen gün
Ysd00 Ayshen_ay aynen ben de ya doktorum bana çok güzel hamilelik geçirdin dedi ben de hocam evet bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum dediiimmm ve sonuç bu yürüyemiyorum taşıyamıyorum kendimi, yatamıyorum, midem kötü oy oy 😂
Mcakir uykusuzbirben Ben cok ısrar ettiğim için 34. Haftada verdi tarihimi. Şimdi 36 yım bana 37 de tarihi alırız dedi. Yani daha hastaneye randevu yazdırmadık amelıyatla iligli aramızda konuştuk. Ben çok planlıyım pinpirikliyim rahat edeyim die bana bi tarih verdi 😊
uykusuzbirben Mcakir ay bende öyleyim ya yarın kontrolüm var 33+5 im ama gittiğim zmn bana net Bi tarih versn istiyorum bende ona göre gün sayayım 😀 ztn 2. Sezrynm olck yinede tarih için çok erken sanırım 😏
Mcakir uykusuzbirben Bence açık açık diyin. Ben çok pinpirikliyim. Farkındayım bebek gelişimi her an her şeyi değiştirebilir ama yinede ben bi tarihe odaklansam iyi olur. Hani bi sorun olmadığı sürece o tarih üzerinden yürüyelim kendimi rahat hissedemiyorum diyin verir bence 👍🏻😊
Mcakir Seyma_sst yani şu wc sıkıntısı biraz daha artarsa wc ye tv taktırıp kalkmıcam artık heralde. Sıkıldım kalk kalk oraya git gel 😅