Mcakir uykusuzbirben Bence açık açık diyin. Ben çok pinpirikliyim. Farkındayım bebek gelişimi her an her şeyi değiştirebilir ama yinede ben bi tarihe odaklansam iyi olur. Hani bi sorun olmadığı sürece o tarih üzerinden yürüyelim kendimi rahat hissedemiyorum diyin verir bence 👍🏻😊
uykusuzbirben Mcakir umarım verir söylicem mutlaka bakalm artk. .doktorumda fazla rahat Bi yapıya sahip 😀Bana daha gebeliğin başında 20 mart yada 27 mart dedi. Snra 26 27 mart dedi. Hep bu hesapta gidiyo ama. 27 mart dediğide 40.hafta etmiş oluyo. Sezryn da o kdr beklemiyolar die bilyrm en fazla 39+0 alır heralde. Oda 20 mart ediyo.
Mcakir Seyma_sst yani şu wc sıkıntısı biraz daha artarsa wc ye tv taktırıp kalkmıcam artık heralde. Sıkıldım kalk kalk oraya git gel 😅
Mcakir Mary06 38 ler hep bunu diyor ben daha 36 lardayım. Bakalım 2 hafta sonra beni neler bekliyor acaba 🥺
Miumiu Mcakir Ayy tatlişim bir şey kalmamış valla şunun şurasında 🐣 Sağ salim kucağına al inşallahh🧿 Biz daha 18+4üz ben bile sabırsızlanıyorum aylar geçsin bir an önce diye seni düşünemiyorummm🌸
Mcakir Miumiu Allah nasip ederse bi doğurayım yazcam buraya doğurdum hikayem bu diye 😍 Valla az kaldı ama geçmiyor. Senin hamileliğinide burada hep beraber atlatcaz böyle böyle alcaz hepimiz kucağımıza bebişlerimizi 🙏🏻🧿🌸
Mcakir uykusuzbirben genel olarak hafızalarında bişi var sanırım. Aşırı hasta karşılamaktan. Bizde 1 mart die kararlaştırıoz konu değişiyo 10 dk sonra 27 şubat demiştik dimi diyor. Yok ya 15 şubat desem doğcak cocuk 37. Haftada😅
Miumiu Mcakir Ayy amin kuzucum sağ salim alalım hepimiz bebişlerimizii dört gözle pozitif doğum hikayeni bekliyorumm🐣🧿
uykusuzbirben Mcakir 😀😀 onlara da hak vermek lazm gün içerisinde kaç hasta görüyorlar tabi normaldir Allah yardımcıları olsun valla ne diyelim 🤷♀️
Mcakir uykusuzbirben Vallahi öyle. Bide covidlerin içinde hep stresler çok zor . Bi ton hormonları tavan yapmış sinirli stresli kadınla uğraş bide . Her dk telefonlarıda çalıyordur . Zor gerçekten
Mcakir Seyma_sst hepimizin beklentisi çok farklı. Kimi istiyor doğumdan sonra rahat olayım kimi istiyor doğumdan önce rahat olayım. Sanırım beklentiye göre değişiyor. Rabbim hepimize istediği şekilde , kolay , sağlıklı doğum nasip etsin🙏🏻🧿