biranneikikedi Mcakir 37 den sonra beklemek lazım artık ciğer gelişimi vs tamamlamış oluyor👍 Az kalmış sizin de doğuma en azından tarih belli. Benim 32+4 daha zaman durdu sanki ittiriyorum günleri😂 daha sezaryen mi normal mi olacak o belli değil :(((
Mcakir biranneikikedi 3. Trimestır baya yavaş 😅 Ağırlaşıyoruz diye midir artık nie bilmem geçmiyor. Bi de bi heves kavuşmayı bekliyoruz tabi🤷🏼♀️
ayshoo Tuba18 kötü yorumlara kulağımı kapattım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum deneyimli olanlarda korkucak bisey yok demiş o yüzden içim biraz daha rahat ☺️
Tuba18 ayshoo bende artık her çatı muayenesi postuna giriyorum hepsi korkacak birşey yok diyo tabi ister istemez insan korkuyor ben biraz da utanıyorum aslında
Tsnckkk ayshoo bende burda olumsuz deneyim yazanlardan çok etkileniyorum ya içimde hep korku vesvese dua ediyorum sürekli
ayshoo Mcakir aslında doğru diyorsun çokta rahat bişey yapamıcaktık belkide kısmetimiz buymuş hayırlısıyla tamamlıyalım bu süreci☺️
SERNUR Mcakir sen yine 36 yı görmüşsün bunu diyosun ben daha 32+4 üm ben bile bazen diyorum dogursamda sevsem koklasam diye ama sonra diyorum bosver oglum sen beni duyma zamanında gel diyorum 😂 saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim melegini 🤲 🌺
Mcakir SERNUR Her birimiz aynı dialogu yasıyoruz sanırım 😂 Önce hadi gel çocugum diyip sonra aman he erken dur zamanında gel diyoruz😅
Mcakir Isilhanim87 ay ben balkonada çıkmıyorum. Normalde ben balkondan eve girmem çünkü sabahtan akşama kdr kahve sigara orda takılırım. Bıraktım tabi gebelite. Şimdi balkona çıktığımda bana sigarayı çağrıştırıyor 😅Evde bi koltuk var orada izim çıktı .
Isilhanim87 Mcakir 😂evett ya benim de. Koltukta gecti butun kis mevsimi. Mutfak koltuk arasi yasamimiz var. Yaz gelsede bebisleri alip sahile gitsek ya
biranneikikedi Mcakir bence ağırlaşmanın çok farkı var son 3 haftadır kendimi hamile gibi hissediyorum gerçekten 😂
Mcakir Isilhanim87 ahhh ah . Rabbim o hayallere bir an önce kavuştursun bizi. Hamilelik hepimize hızlıca geçsin 😁
minikfare1 Mcakir 31 haftadayız ama ben bile şimdiden aynı psikolojiye girmiş durumdayım. Biran önce dünyaya gelsin istiyorum her anı çok zor geçti hamileliğimin şimdi de giyinemiyorum vücuduma değen her kıyafet rahatsız ediyor hemen geçsin istiyorum son 7 8 hafta
Egeligif Merve52 sorma yaa benimde eşim uzakta bilet alacak normal olunca artık Paşa’nın keyfine kalmış olduğundan birşey diyemiyorum 🙈 en son artık 40 tan sonra gel dedim sonuçta doğuma almıyorlar artık koronadan dolayı 😅36+5 ten selamlar
Ysd00 Mcakir ben de ben de 😂 kaşıklarım falan ağrıyor geliyor galiba diyorum dediğim an kesiliyor. Sürekli lavaboya gidip nişan gelmiş mi diye bakıyorum 😂 heyecanla bekliyorum artık gelmesini 😂
Mcakir Ysd00 Bende planlarımı yaptım. Temizlik planlarımı felan. Daha odasını yapmadım eşyaları tamam ama perde halı düzenlemedim tozlansın die. Son hafta halletcem onları. Son hafta ondan daha hızlı geçer heralde uğraşcak bişiler olcak diye😅
Ayshen_ay Ysd00 bende çok rahat geçirdim her kes hatta doktorum bile hamilemisin diyilmisin belli deyil ama son bi haftadır artık hamileymişim gibi hiss ediyorum ağırlaştım baya hiç karnım yokdu şimi her gün bi az daha şişiyormuşum gibi hiss ediyorum😂 38+6 olduk
Ysd00 Ayshen_ay aynen ben de ya doktorum bana çok güzel hamilelik geçirdin dedi ben de hocam evet bazen hamile olduğumu bile hissetmiyorum dediiimmm ve sonuç bu yürüyemiyorum taşıyamıyorum kendimi, yatamıyorum, midem kötü oy oy 😂