ikierkekannesi0408 EgeDN bazı hamileler de rüyalar tersi çıkıyomuş bende düzü çıktı😂 erkek gördüm iki kez erkek çıktı
EgeDN ikierkekannesi0408 Aynen ooo şanslıymışın 😂ne güzel sağlıklı hayırlı evlatlar olsunda hepsi kız erkek hiç fark etmiyor bana
ikierkekannesi0408 Akgl06 hayırlı olsun canım ❤️ipi birinizi çocuk ikinci çocuk diye diye döndürüyorsun.Bende beşinci çocukta durdu mesela bi ablamız var onda iki de duruyo yüzük.Ve gerçekten de iki çocuğu var tüplerini bağlatmış
yesilesinti Sarikurt doğrusunu söylüyorum😂 dönerse kızdır. İleri geri erkek😂 27+2yim kızım olucak 2 oğlum var.
ikierkekannesi0408 yesilesinti ayy rabbim bana da nasip etsin inşallah🥰 iki oğlum var o yüzden kız çocuk istiyorum😂
kindersurprise ikierkekannesi0408 benim doğru çıkmıştı hatta iki kere üst üste yaptım değişecek mi diye değişmemişti erkek çıkıyordu erkekmiş😊
Uzumlukek kindersurprise yüzüğü avucunuza mı sarkıtarak yapıyorsunuz karnınıza mı kendimiz yapabilir miyiz bu testi 😊
ikierkekannesi0408 Ortmenanne16 valla ben bu kadar yorumdan sonra inanıyorum sanırım 😂😂bi kızım olsun çok istiyorum iki oğlum var üçüncü ye kız diye inşallaj yaşayıp görcez😂
ikierkekannesi0408 Sarikurt yani elini sallamadan yapmak lazım😂ben kaç defa yaparsam yapayım iki oğlan üç kız çıkıyo😂 eşimde de yapıyoruz aynı çıkıyo