ikierkekannesi0408 Kızlar yüzük testi kimlerde tuttu.Bir oğlum var ikinci oğluma hMileyim.3.kız çıkıyo😂 hatta 5 çocuk iki oğlan sonraki üçü kız çıkıyo 😂Gerçekten de çok çocuk istiyorum 4 felan yani
BaharMelek ikierkekannesi0408 Bende yaptım ama benim doktorum kız dedi yüzük testini yaptığımda etrafında döndü durdu erkek belirtisi verdi🤦 Rüyamda da 2 defa erkek bebek gördüm 😂 Çok merak ediyorum acaba gerçek midir diye🤔
Akgl06 ikierkekannesi0408 bende burada görmüştüm yüzük testini 1 oğlum vardı şükür ikinciye hamile kaldım kızım olsun istiyordum yüzük testini yaptım kız gösteriyordu cinsiyetimiz kız çıktı ama çocuk sayısını anlamadım onu yapamamıştım
EgeDN BaharMelek bendede sağa sola gitti rüyamdada kız bebek ve pembe battaniye gördüm Doktorumuz erkek dedi 💙👶🏻 Bekliyoruz
_Elifffffff_ BaharMelek yuvarlak dönerse kız ileri geri yaparsa erkektir galiba doğru çıkmış sizinkide🤗
ikierkekannesi0408 EgeDN bazı hamileler de rüyalar tersi çıkıyomuş bende düzü çıktı😂 erkek gördüm iki kez erkek çıktı
ikierkekannesi0408 Akgl06 hayırlı olsun canım ❤️ipi birinizi çocuk ikinci çocuk diye diye döndürüyorsun.Bende beşinci çocukta durdu mesela bi ablamız var onda iki de duruyo yüzük.Ve gerçekten de iki çocuğu var tüplerini bağlatmış
ikierkekannesi0408 Eminos123 yüzüğü ipe geçirip avuç içinize yA da hamileyseniz göbeğinize tutuyorsun.Biraz hareket ettirip bırakıyorsun ileri ger giderse erkek yuvarlak dönerse kız oluyo.İçinizden geçirmeniz yeterli ilk çocuğum ne olacak ikinci ne olacak diye
yesilesinti Sarikurt doğrusunu söylüyorum😂 dönerse kızdır. İleri geri erkek😂 27+2yim kızım olucak 2 oğlum var.
_Elifffffff_ ikierkekannesi0408 benmde doğru cıktı canm 1 kızım var ilkinde yuvarlak dondu ikincisinde ileri geri hareket etti ve cinsiyetimize erkek dedi doktorum bekliyoruz bakalım 🤗
ikierkekannesi0408 Ortmenanne16 valla ben bu kadar yorumdan sonra inanıyorum sanırım 😂😂bi kızım olsun çok istiyorum iki oğlum var üçüncü ye kız diye inşallaj yaşayıp görcez😂
Ravzamuhammed ikierkekannesi0408 benm görmcem 2.ci hamilelğimde yapmştı bana kızın olacak hemen arksndan bidaha hamile klcn oğlan olacak demişti ama oğlum oldu beklemediğimiz bu zmnda oğlm 2 yaşnda şuan hamile oldğmu öğrendim