Ravzamuhammed Haticeberen1 yüzüğümüz yoksa nasıl yapalım peki sahte bir yüzük olurmu veya eşimn gümüş yüzğü falan
Seda-34 ikierkekannesi0408 bende de tuttu yüzük düz gitti bebişim de erkek. Aslında bende var olan tüm cinsiyet teorileri tuttu diyebilirim😃
Asyaerciyes ikierkekannesi0408 bende kız erkek kız çıktı 1 kızım var şu an ki erkek 15 haftalık 3. Hayırlısı 😀
Haticeberen1 Bende 1 kız 2 erkek çıkıyor ilk çocuğum kız ikinciyi bekliyorum cinsiyet belli değil ama eşimde de aynısı çıkıyor çok ilginç 3 ten sonra dönmüyor
ikierkekannesi0408 Haticeberen1 evet gerçekten de çok ilginç bi yüzük nasıl eşimle bende aynı dönebilir ki 😂
Haticeberen1 Eskiden ultrason yokmuş eskiler yapiomus galiba bu testi doğruluk payı ne kadar tesadüf mü valla bilemiyorum
Zehrayrr Bizim oralarda da hamile kadının başına çaktırmadan tuz koyarlardı azıcık ondan sonra karşısına oturup izlerlerdi eğer elini belden aşağı bir yerine dokundurursa erkek belden yukarı dokundurursa da kız olur denilirdi tutuyor da 😂😂
Sulesu Ravzamuhammed evet ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gitmeden 1 gece önce rüyamda doğum yapıyorum doktor kucağıma kız çocuğu veriyordu o günün sabahı öğrendik ki erkek 😃
Ravzamuhammed ikierkekannesi0408 bende ne görsem tersi çıktı 2 defa şuan hamileym bebek gördm ama cinsiyet olrk gördğm kzmıydı erkekmiydi bilmiyorum 😊
Ravzamuhammed ikierkekannesi0408 benm görmcem 2.ci hamilelğimde yapmştı bana kızın olacak hemen arksndan bidaha hamile klcn oğlan olacak demişti ama oğlum oldu beklemediğimiz bu zmnda oğlm 2 yaşnda şuan hamile oldğmu öğrendim
Ravzamuhammed Sulesu bende dün gece doktora gidiym beni muayene etmeden diyo kız bebeğin haftasını hiç bişey demiyo sadece kız olacağını doğmnda 22 ağustosta olacağını söylüyo dün yatmadan buraya takldm galiba bilinç altı olsa gerek