MihricanA Sermec27 Ayni kisi mi acaba biri daha oyle demisti boyunun uzun olduğunu cocugun da genetik olarak uzun boylu olduğu icin erken çıktığını falan savunuyodu😂 kaydigini falan hissediyormus hatta 😂
Sermec27 MihricanA yok bu farklı ısrarla o gaz değil bebeğim diyordu kız hem 2 haftalık bebek belli olmaz daha kanda 4 haftalıktır en az o ve bebek 4 haftalıkken kese bile yok ne karın cıkması bazı hanımlar beni cok şaşırtıyor 😁
MihricanA Sermec27 8 haftalik bebeğini hissedenler, sperme yön verenler, döllenmeyi hissedenler… Neler neler gördü bu gözler 😂 Artık şaşıramıyorum
Sermec27 MihricanA valla bazı hanımlar cok hızlı daha ne cıkacak bilmiyorum her gün bu forumdaki hanımlar beni şaşırtıyor 😁
Alyamm_ Nasibim Kızda kasık erkekte bel ağrır derler. Kızımda da belim ağrıyordu bu kez oğlum olacak daha çok bel ağrım ve karın ağrım var.
gozde_arel Nasibim cinsiyetle alakası yok ama erkeklerde sırt bel ağrısı çok oluyor hatta doğumdan sonrada devam ediyor
Nasibim Pinaralper ilkinde kız hissettim doğru çıktı 2.de erkek hissettim doğru çıktı ama yaşamadı meleğim bunda yanıldım sanırım