MihricanA @Gulsurmeli Bir bakar misin buraya lütfen? Bununla ben değil moderasyon ilgilensin tartışma çıkarmak istemiyorum.
ilknirvanam123 Nasibim ilk haftalarda gebeliğin ilk zamanlarında kasık ağrırsa kız bel ağrırsa erkek derler son aylarda zaten herkeste bel ağrısı olur :) doğrumu bilmem ilk aylarda belim ağrıyor du oğlum olacak canım
Dilek_erduann ilknirvanam123 valla doğru ben oğlumda daha öğrenmeden bı hafta önce bile belimin sırtımın ağrısından yatakta yatamazdım ağlardım o derece agrirdi kızımda da öğrenmeden önceden doğuma kadar hep kasıklarım ağrıdı
MihricanA Nasibim Canım kalbini kırmak için yazmadım he benim mizacim bu hakkini helal et 💙 Allah gönlüne göre versin
Munaa Nasibim once saglikli sonra da cinsiyetini ne istiyorsan onu nasip etsin rabbim sana insallah ☺🙏
Dilek_erduann Nasibim Allah razı olsun canım inşallah rabbim gonlune göre verir senin ve bütün bebek bekleyenlerin canımsın 😍❣️ dualarım seninle 🤲
Nasibim MihricanA yok canım kırılmam kırılınca da söylerim hrlal olsun sohbet efiyoruz zaten dualarını esirgrmr ❤❤🌺🌺