EsraOezbk Nasibim yurt disinda yasiyorum ben burda 13-14 haftalarda söylemiyolqr pek cinsiyeti emin olunca diyorlar
Dilek_erduann Benim ilk hamileliğimde hep belim ağrıyordu oğlum oldu ikinci hamileliğimde de kasıklarım ağrıyordu kızım oldu şimdi işte yine kasıklarım ağrıyor belim çok nadir ağrır daha 11 haftaligiz bakalım bu ne olacak
Nasibim Dilek_erduann oy maşallah ne güzel bi kızın bi oğlun var ❤❤😍😍rabbim önce tüm bebek isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin sonra da herkesin gönlüne göre versin benim de inşallah
Uzumlukek Nasibim 2 arkadaşımında oğlu oldu ama hep kasık ağrısı var diyorlardı bence kişiden kişiye göre değişiyor
Nasibim Uzumlukek büyük ihtimalle canım belli aylardan sonra zaten bel ağrısı oluyor taşıdığımız için
Dilek_erduann Nasibim Allah razı olsun canım inşallah rabbim gonlune göre verir senin ve bütün bebek bekleyenlerin canımsın 😍❣️ dualarım seninle 🤲
MihricanA Nasibim Valla her insan evladinda olur ağrıdan cinsiyet merak edeni de ilk defa görüyorum 😂
Nasibim MihricanA don ne kız okumarım yoksa biri post mu açmıştı kaçırdım mı durr dur çekirdek alıp geliyorum yaz sen 😍
Sermec27 MihricanA dün 2 haftalıkken karnının cıktıgını iddaa eden bir arkadasımız vardı yeni top 10 da 1 numara bence 😁
MihricanA Nasibim Ay geçti üstünden ama herkeste bir şok etkisi yarattı 😂 Unutulmayan vakalardan😂 Kadinin biri esinin ic çamaşırının yırtıldığını görmüş ve ormanda kendisini aldatırken ağaca takıldığını falan düşünüp senaryo kurmuştu 🤮
MihricanA Sermec27 Ayni kisi mi acaba biri daha oyle demisti boyunun uzun olduğunu cocugun da genetik olarak uzun boylu olduğu icin erken çıktığını falan savunuyodu😂 kaydigini falan hissediyormus hatta 😂