Ebruaymina iremgoksel efa momma nezam başladınız.bnde kullaniyorum,folikasit gebelik öncesinden tavsiye ediliyor.gebeliktede 3ay kullaniliyor sanirim 2sini birarada kullanıyorum.bi sorun olmz ins.
Yazg16 SumeyyeNurten yatarak yiyorum ve çok yavaş yiyorum mesela 10 dk da 1 lokma gibi ama ac karna olan bulantıma çözüm bulamadım çok bulanıyor sabahları 😖 kesin çözüm değil ama çoğu içinde kalıyo 🥰
Bsmlh Nslhntkn valla şeker diyetim bar ama diyet listem çok güzel kaşar muz hepsını yerdım baştan şimdi yiyemiyorum ama ona göre program hazırladı diyetisyenım inşallah hepsi saglıkla zamanında gelsin 🤲 kefir çok öneriyorlar benım kahvaltıdan snrki ara öğünümde öğlen ve akşam yoğurt var en don 21:30 bir gün kefir bir gün süt
Ayaasya Nslhntkn yumurta peynir tüketiyorum meyve olarakta ayva çok seviyorum süt ve ceviz ilk günler tükettim ama şimdi hiç canım istemiyor :()
Makbule_ rsm_0026 benim açlıktan karın kaslarım yapışıyor oda acı veriyor buna rağmen hiç yemek istemiyorum sizin bebeğiniz iyi beslenecek ne güzel
rsm_0026 Makbule_ bulantını yatıştıracak birşeyler ye nasl alıştırrsan öyle gider bnde senn gibiydm ama çubk kraker ile bulantımı yatıştırarak yemeye zorladm kndimi
Merveysel15 Ebruaymina ay inşallah düzelir bebeğin sağlığından dolayı tedirgin oluyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲
Ebruaymina Merveysel15 amin🤲ilk üç ay önemli tabi,vitamin takviyesi alin duzelir emin olun,bnde inanmiyordum.😊
Kbrurkn1 Aysebetul00 merhaba anneler bende günlük olarak süt yumurta peynir özellikle muz kuruyemiş tüketiyorum ☺️Bi de günlük maden suyu içiyorum maden suyu hakkında bi bileğiniz var mı acaba
Sermec27 Burcuayse canım ananası duydum ama kivi tüketilmesi gereken meyvelerden içinde folik asit var cünkü
qaye35 Sabahları ılık limonlu su aç karnina,rutin bir kahvaltı,kahvaltıdan sonra çiğ fındık badem ceviz,öğlen probiyotik yoğurt ve akşamları meyve ve süt
Tugcedogru Yasemin8892 2. Ayımda kullanmaya başladım. Bende d vitamini ve Demir kullandım 1 kutu. Şuan 16 haftadayım
Nundiyebiri Merveysel15 valla ben ilk günden beri düzensiz yiyorum hamileliğimin başından beri dahayumurta yemedim doktor herşey olması gerektiği gibi diyor ben çok fazla öğünlere bakmıyorum Afrika’daki kadında doguruyor burdakide bebek beslenir her türlü hem bizim için daha bebeklerimiz çok küçük ilerleyen haftalarda daha dikkatli olmamız gerek diye düşünüyorum
Ulkuekiz Süt hurma yumurta havuç salatası yoğurt ve yoğurdun çorbaları 🥰 şuanda bulantı dönemindeyim ama zorluyorum bunları tüketmek için daha iyi olacagına inanıyorum bulantı geçince inşallah 🙏🏽🙏🏽
Ikra63 Cigdemss ne sekil hissediyon canim benimde var kalp atışı gibi oluyo elimi karnima koyuyom pıt pıt die elim zıpliyo
Egeasigi Ayseege6156 ne alaka kafanızdan uydurmayın kime göre kavrulmuş tehlikeli ? Nerden bu bilgiye sahip oldunuz allah aşkına ya
Ayseege6156 Egeasigi araştırırsan sende öğrenirsin keşke bu bilgi için teşekkür etsen ne kavgacı insanlarsınız siz ya böyle kişileri görünce gerçekten üzülüyorum 👍🏻 Kavrulmuş yemişler yağ depoluyor çiğ olanları işlenmemiş oluyor kavrulmuş vücudunuza sadece yağ etkisi yaratıyor bebeğinize bir faydası yok ama çiğ olanının hem size hem bebeğinize faydası var çünkü çiğ sağlıklı organik ürün gibi düşünün bilmeseydim zaten böylesi bir bilgiyi kimseye verip hakka girmezdim aksine annelerimizi uyararak onlara faydalı bir bilgi olduğunu düşünüyorum keşke sizde hemen hırlamasanız da önce bi sorsanız sebebini size iyi günler dilerim eminim bu bilgiden sizde faydalanırsınız istediğinizi yazın veya hakaret edin asla cevap vermeyeceğim iyi günler
Egeasigi Ayseege6156 keşke sizde terbiyenizi takınıp hırlamayın demeseydiniz belki .ben kötü birşey söylemedim ki ,neyse iyi günler
Bebekbaylar gamze-_- canim balık b grubu vitaminlerini ağırlıklı içeriyo b grubu vitaminleri içeren gidalar kuru baklagiller falan iceriyo b grubu bir sürü vardi da aklima gelen bu birde semizotuda omega3 iceriyodu öyle kalmış aklimda 🥰