Guneyinannesi1 olmaz inşallah streste tetikliyordur
Ay adet olmuyorum çıldırmak üzereyim... 😠
blueberyy00 valla baya stresliyim kayinbabam kanser çıktı ben kürtaj oldugum gün hersey ust uste geliyor
Guneyinannesi1 yaaa çok geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin muhtemelen stresten olmuyordur
blueberyy00 amin inşallah sifasini bulur
Guneyinannesi1 inşallah canım benim
Guneyinannesi1 bende kürtaj oldum canım doktorlar 2 aya kadar normal diyor ama yine de bi kontrole git istersen
Guneyinannesi1 kuzum bende boş keseden kürtaj olmuştum 2019 da 45 yada 46. Günden sonra adet oldum doktorumda 40 45 gün sonra olmasan geri gelirsin bana demişti
Guneyinannesi1 47. Günü olmuştum canım değişiklik gösterebilir rahim ancak toparlanıyordur
Guneyinannesi1 ben 46.günün üzerine ilaçla adet oldum canım eğer doktora gitmediysen gitmeni tavsiye ederim zaten zor bir süreçten geçiyoruz birde üstüne adet olamamanın verdiği şişkinlik iyice geriyor insanı doktorun ilaç verir 1hafta sonrasında adet olursun merak etme
Guneyinannesi1 çok normal sanki çocuk doğurmuşsun da adetin geccikmeye uğruyor gibi oluyor hiç dert etme
Burcu-2910
Adet oldum çok şükür kızlar 😊❤️ youtubede adet için masaj var kasıklara onu uyguladım 2 gündür bide maydanoz çayı ictim içtikten sonra adet oldum valla işe yaradı
Guneyinannesi1 iyi barı kuzum Sevindim adına🌹
Guneyinannesi1 soğan suyuda çok iyidir ☺️