Guneyinannesi1 blueberyy00 valla baya stresliyim kayinbabam kanser çıktı ben kürtaj oldugum gün hersey ust uste geliyor
blueberyy00 Guneyinannesi1 yaaa çok geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin muhtemelen stresten olmuyordur
Burcu-2910 Guneyinannesi1 bende kürtaj oldum canım doktorlar 2 aya kadar normal diyor ama yine de bi kontrole git istersen
Guneyinannesi1 Leyla212121 Kelebeginruyasii 150_gelartik Meloss37 Burcu-2910 Adet oldum çok şükür kızlar 😊❤️ youtubede adet için masaj var kasıklara onu uyguladım 2 gündür bide maydanoz çayı ictim içtikten sonra adet oldum valla işe yaradı
Gulcan06 Mavi_- benimde kistim olmuş 3 cm doktor adetle atarsin adet olamadm 1 yıl önce kurtaj oldum hamile kalamadm polistik over doğuştan gelen birşey diye biliyorum sonradan oluyormuymus bende aklıma bu gelip duruyor korkuyrm
Mavi_- Gulcan06 aynen ergenlik döneminde ortaya çıkarmış ama anlamadığım benim hiç adet düzensizliğim yoktu kistim yoktu tüylenme kilo falan yoktu kürtajdan sonra polikistik over sendromu teşhisi kondu
Meloss37 Guneyinannesi1 kuzum bende boş keseden kürtaj olmuştum 2019 da 45 yada 46. Günden sonra adet oldum doktorumda 40 45 gün sonra olmasan geri gelirsin bana demişti
150_gelartik Guneyinannesi1 47. Günü olmuştum canım değişiklik gösterebilir rahim ancak toparlanıyordur
Mavi_- Gulcan06 kist her kadında olur canım illa kistin var diye pko olacak değil içini ferah tut sen
Gulcan06 Mavi_- inşallah canım ne biliyim hamile kalamayınca uf birde bu kist yüzünden adet gecikmeside yasiyorum
Mavi_- Gulcan06 maalesef öyle ben öğrendiğimden beri hapla adet oluyorum önümüzdeki ay hapı kesecek doktorum bakalım nolacak
Kelebeginruyasii Guneyinannesi1 ben 46.günün üzerine ilaçla adet oldum canım eğer doktora gitmediysen gitmeni tavsiye ederim zaten zor bir süreçten geçiyoruz birde üstüne adet olamamanın verdiği şişkinlik iyice geriyor insanı doktorun ilaç verir 1hafta sonrasında adet olursun merak etme
Leyla212121 Guneyinannesi1 çok normal sanki çocuk doğurmuşsun da adetin geccikmeye uğruyor gibi oluyor hiç dert etme
Guneyinannesi1 Leyla212121 sogan suyuyla hamile kalniyormus bunun hakkında bilgin varmi bi kac bisi soracagim?