ozg01 Rana012 Bence içmeyin başka sevdiğiniz bir içecekle eşlik edebilirsiniz muzlu süt favorim 🥰 valla canım kola istediğinde bile içmiyorum zararı olur diye
Rana012 ozg01 tatlı şeyler hiç istemiyor canım 🤷♀️ Bu nasıl bebek diyorum bağzen ama içmeyeceğim başka birşeyler yerini tutar
Pamugunannesi1 Rana012 2 inci bardağı doldurursunuz o eski üsten basmalı sürahi tipi plastik kapta mükemmel olur 🤣
Irmakayla Rana012 kuzum ne iç derim nede içme derim ama madem aserme parmağını bandır tat bence icme benimde canım istiyor hele ki bira ama tatmadm korktum bisey olursa psikolojik olarak ona yorup vicdan azabı yaşarım diye 🤗
Rana012 Irmakayla bu parmak batırma olayına yarın karar vereceğim miğdemi bılandıracagından emin olduğum birşeyi canım istiyor fakat içmeyeceğim eğer nefsim beni kötü ederse bir param atarım belamı bulurum 😂
Aysentass Rana012 sizin gareziniz karnınızdaki masum yavruya neyse ya gece gece uğraşamam seninle napıyosan yap
Pamugunannesi1 Rana012 Rica ederim çılgın bebeğinin kötü şeyler çekmesin canı aksiyon aramış azcık annesi🧡
Sedaerhan Rana012 kadın bişe demedi yahu.Bence de doktoruna sor ben hiç duymadım rakı gebelik hakkında ama zararlı diyen cok uzmandan duymadım
Tlybilgic24 Rana012 linç gelecek biliyorum ama yarım bardak bile kafanızda soru işareti oluşturuyorsa 1 2 yudumdan birşey olmaz .. sonuçta nefis yani canınızda çekiyorsa eğer
Dyg61 Rana012 zararı var mı bılmıyorum ama anason çayı iç kokusunu ceke ceke içersin zararı yoksa tabi 😄 içki senin vicdanına kalmış artık biz ne desek boş
AsenaEmre Rana012 hamile olduğumu bilmiyordum daha önce bir kere tadına baktığım halde canım rakı istemişti 😂kızlara söyledim bir test yapta sen hele felan deddiler sonra o isteğim körelsin diye bana raki koklatıp su icirdiler 😂 sende böyle yap bence
Burcumtlg Rana012 benimde canım uzun zamandır Uludağ’a çıkıp soğuk havada, sıcak şarap içmek istiyor, içine kurutulmuş portakal kabuğu falan Ama 😋 🙊🙊 eşim diyor saçmalamaa 🤦🏼♀️
Bilge44 Burcumtlg Aklıma düşürdünüz 😂Geçen sene bu zamanlar öyle bir keyif yapıyorduk eşimle Uludağ da😂🍷zaten kar da aşeriyorum hasret kaldım 😭kar yağmıyor izmirdeyim malum ❄☃️
Rana012 Burcumtlg dogumdan sonra yapılacak listesine ekle diyeceğim ama bir vakit o da çok zor 🤷♀️ Bir anne kolay yetişmiyor😂