bryc Rana012 canım üslubumda birşey yok ama kusura bakma tekrardan. Aklından çıkarmaya çalış bebişin için inşallah atlatırsın ❤
Rana012 bryc teşekür ederim canım deneyeceğim yada başka bir aktivite teklif ederim beraber yapabileceğimiz artık ❤️🙏
Rana012 Aysentass hanım efendi herşeye yükselmeyi bırakıp hormonlardan olduğunu düşündüğüm sinirinizi bir kenara bırakarak düzgün bir uslub ile yorum yaparsanız gerçekten o yanlış gördüğünüz bir damladan beni caydırmış olursunuz
Aysentass Rana012 içebilirsin istersen 10 bardak iç dememizi bekliyorsun bunun haricinde yorum yapanlara tırnak çıkarıyorsun istediğini yapabilirsin senin çocuğun
bryc Rana012 elma suyu falan için belki unutturur ben bişey aşerince onun zamanı değilse veya bulamayacaksam başka bişey yiyip içiyorum düşünmüyorum geçiyor
Rana012 Aysentass ben sizin gibi sokak ağzı ile konuşan hanım efendilere sizin tabiriniz ile trnak çıkartıyorum yoksa benim kimseye öyle birşey yaptığım yok
Seymatt Kimseye doğurmuyorsunuz ya çocugu kime ne sizin evladınızdan. Zaten alkolün doğrudan beyin hücrelerini etkilediğini de biliyorsunuzdur. En iyi siz düşünürsünüz evladınızı ne diyelim biz
Aysentass Seymatt aaa öyle deme gelir sanada uslubuna dikkat et falan yazar şimdi bana yaptığı gibi hanımefendi sadece güzel yorumlara değer veriyor
Pamugunannesi1 Rana012 Tatlım bazen nefsimize hakim olmak gerekir bu yüzden ne sen iç zararlı çık(Allah korusun) ne de yanında içir canın istesin ağır bişey sonuçta bir yudum için bebeğini riske atmaya değmez sulu ayran yap rakı tarzında rakıymış gibi iç ne dersin? 😊
Sedaerhan Rana012 kadın bişe demedi yahu.Bence de doktoruna sor ben hiç duymadım rakı gebelik hakkında ama zararlı diyen cok uzmandan duymadım
Ayssmom Rana012 hamile olduğumu anlamadan önce kokteyl içmiştim ve bayıldım kokteylin içinde bir yudum kadar bile alkol yoktu aslında çok azdı yinede bünyem kaldırmadı iyi ki bebeğime bir şey olmadı diyorum sende içme bi zahmet