GizemKaplan Mavi87 bu arada Mavi unisex bir isim biz erkekte olsa kız da olsa Mavi koyucaktik ama bence de kiza daha bir gidiyor Gece için de aynı şeyleri düşünüyoruz erkekte olsa kızda olsa Gece
Mavi87 GizemKaplan aslında evet erkektede eden olmasın. Kendimi alıştırdımya bilemiyorumki erkek bebeğimiz olursa nasıl olur Mavi. Olur bencede 💙
Dnzz888 Dnzz888 @Mavi87 @GizemKaplan Son 99 postu açtım kızlar nihayet ben de :) Kapı süsüm nasıl bir bakar mısınız 🥰
Mavi87 GizemKaplan aaa şuan cidden çok şaşırıyorum. Çünkü Mavi ismi orjinal olduğu için cesaret edemiyorlar. Çok sevindim ama cidden 😍
GizemKaplan Mavi87 biz eşimle 6 yıldır birlikteyiz 3 yıldır evliyiz ta ilk tanistigimizdan beri Mavi diyoruz 6 yıl önce hiçte duyulmamisti yine şimdi biraz biraz duymaya başladım ben özellikle bu sene 😂 o da Mavilerimizin şansına oldu 😍
NurRuveyda Sare- Hafsa- asel isimleri çok hoşuma gidiyor benim de. anlam olarak da çok hoş. Cinsiyet bekliyorum hala. Kızım olursa bu isimlerden birini kullanıcam inşallah.
Mavi87 GizemKaplan bizimde öyle canım, bizde 13 sene önce söz vermiştik birbirimize. Dediğin gibi kimsede yoktu. Aslında varsın olmasın İsmi gibi umut dolu olsun gelecekleri. Buarada çarşamba cinsiyet öğreneceğiz ya kızım olsun çok istiyorum ama eşime çok belli etmiyorum, oda içten içe erkek istiyor bana söylemiyor öyle anlıyoruz gizliden birbirimizi 😂😂
Mavilotta GizemKaplan ben de 10 sene önce karar vermiştim evli bile değildim eşimle tanışmamıştık 😊 6 yıldır evliyiz. En başından beri kızımız olursa Mavi koymak istedik. 2 oğlum oldu, 3.de geldi kızımız 😳😊💙💙
GizemKaplan Mavi87 kesinlikle 😍😍😍 Deniz çok güzel bir isim benim içinde hem anlam olarak hemde sevdiğim çok kişi var Deniz adında😍