Seda5431 Mrsadali ayliz/ Ahsen/ ömür/ öykü/ Zümrüt bizim beğendiğimiz isimlerdi sanada fikir olur inşallah canım ama biz nasipse Ahsen koyucaz kızımıza 🥰😍
GizemKaplan Mrsadali kizimizin adını Mavi koyacagiz ilerleyen zamanda bir kardeşi daha olsun istiyoruz onun adı da nasip olursa Gece olucak
Mavi87 GizemKaplan evet bende inşallah, kız olursa..sevdiğim kullanıcılar mavi koyuyor ne güzel tesadüf. 😍😍😍 Yanlış hatırlamıyorsam @NefesDeniz de Mavi koyacaktı..
GizemKaplan Mavi87 yaa frekanslarimiz aynı o yüzden bence 😍😍😍 @Dnzz888 de konuştuk bu konuyu o da kızım olsaydı mavi koyucaktim dedi 😍
GizemKaplan Mavi87 bu arada Mavi unisex bir isim biz erkekte olsa kız da olsa Mavi koyucaktik ama bence de kiza daha bir gidiyor Gece için de aynı şeyleri düşünüyoruz erkekte olsa kızda olsa Gece
NefesDeniz Mavi87 @GizemKaplan Eveettt kızımızın adı Mavi olacak inşallahhhh💙 Belli olmadı mı sizin cinsiyetler🤩
Sevincuras Doğa ve asel ismini çok beğeniyorum bende kızım olsaydı bunlardan birini koyacaktım ama bizimki erkek bende erkek ismi bulamıyorum 🙈
Mavi87 GizemKaplan aaa şuan cidden çok şaşırıyorum. Çünkü Mavi ismi orjinal olduğu için cesaret edemiyorlar. Çok sevindim ama cidden 😍
necativebekir bende kızım olsaydı elif düsünüyordum.. ama 3.erkek nasip olunca muhammed eren koyacagız inşallah