Mavi87 GizemKaplan bizimde öyle canım, bizde 13 sene önce söz vermiştik birbirimize. Dediğin gibi kimsede yoktu. Aslında varsın olmasın İsmi gibi umut dolu olsun gelecekleri. Buarada çarşamba cinsiyet öğreneceğiz ya kızım olsun çok istiyorum ama eşime çok belli etmiyorum, oda içten içe erkek istiyor bana söylemiyor öyle anlıyoruz gizliden birbirimizi 😂😂
GizemKaplan Mavi87 tabi ki önce sağlığı ama Allah biliyor ya bende kız çok istedim kız olduğunu duyunca resmen ağlamıştım 😍 ya annelerde özellikle bu var saçını yapayim tütü etekler alayım falan 😂 inşallah gönlünüze göre olur 🙏🏻🙏🏻 cinsiyeti merakla bekliyorum öğrenince bizimle de paylaşın😍
Mavi87 GizemKaplan aslında evet erkektede eden olmasın. Kendimi alıştırdımya bilemiyorumki erkek bebeğimiz olursa nasıl olur Mavi. Olur bencede 💙
Mavi87 GizemKaplan yaaa dimi, hep hevesleniyorum zaten. Kumaş alıp ikimize aynı etek falan diktireyim. Tabiki paylaşırım. Bilgi alışverişi yaparız hem 😍
Kumru_02 Mrsadali Sümeyye ismini koymak istiyorum bir kızım olursa hamile klrsm çok istiyorum Sümeyye ismini Erva Nevra Meryem Amine ❤️
Susam1 Mrsadali ben 5 ayın sonunda buldum zor gerçekten kendi çocuğuna isim bulmak.. 🦋 Belçim 🦋 Çim yaprağı demek bizim kızın adı
GizemKaplan Bu arada bu aralar duyduğum ve hosuma giden bı kac kız ismi daha var size alternatif olsun diye yazıyorum Pera Vera Okyanus
NefesDeniz Mavi87 @GizemKaplan Eveettt kızımızın adı Mavi olacak inşallahhhh💙 Belli olmadı mı sizin cinsiyetler🤩