Meryem0101 Cana benimde 24 ekime denk geliyormuş doktorum öyle dedi inşallah herkes bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim cocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip etsin dualrim sizinle☺️
Jasminem Arkadaslar merhaba bebişimin gelmesi 11 ekim görünüyor insallah 🤗Bugunlerde 2 li test icin giden oldumu ?
Zehra_akyz Jasminem merhabaa Benim de doğum tarihi öyle gözüküyor🙏🏻 Yarın kontrole gideceğim test yaptıracağım
Jasminem Zehra_akyz aa ne güzel tebrik ederim zehra hanım insallah sağ salim bebeğimizi kucagımıza alalım ☺️
Zehra_akyz Jasminem cok teşekkürler siz de inşallah saglıkla kucağınıza alın🙏🏻 2 li test için kan verdim sonuc bekliyoruz☺️
Jasminem Zehra_akyz özel saglık sıgortam var acıbadem fakat onlar cok az butcelı temınat verdikleri icin devlettemi yaptırsam 2li testi bilemedim siz nerede yaptırdınız?
Zehra_akyz Jasminem acıbademde yaptırdım ben, özel saglık sigortamız acıbadem bizim de. Az bir miktar ödedik açıkçası normalde fazla tutuyor duyduğuma göre😌
Emmeal Cana benimde bebeğime ekim 3 tahmini tarih verildi 😁 eşimin doğum günü ekim evliliğimiz ‘ ekim ’ 😂😂
MissMom Merhaba bende ekim annesi olacağım insallah suan 12. Haftadayız , balık yağı kullanan annelerimiz var mı, ben balık yiyemiyorum 🙈
Hsbsk MissMom bende yiyemiyorum ama cok takmayın. Semizotu da cok faydalı omega 3 balık kadar faydalı
Iby MissMom evet ben elenatal 1 kullanmaya başladım bende deniz ürünü hic bir zaman ve su an da da et ürünü yiyemiyorum
BirGolgi Bir ekim annesinden daha merhaba🙋🏻♀️ Benim doğum tarihim de 25 ekim görünüyor. Bu aralar test zamanımız neler yaptınız? Hangi testlerle nasıl sonuçlar aldınız? Nifty yaptıranlar kaç yaşındasınız? Biz de önümüzdeki hafta gideceğiz ne yapsak bilemedik
Iby BirGolgi BirGolgi merhaba 11 haftadan itibaren burun ve ense ölçümü yapılıyor bana doktorum yaşım 32 olmasina ragmen daha iyi bir teknoloji oldugundan non invaziv prenatel testleri önerdi. Bu hafta yaptıracağım
Iby BirGolgi nifty olarak geciyor turkiyede genelde prenatest, maternity21 gibi isimleri de var kandan dna bakılıyor