Iby BirGolgi nifty olarak geciyor turkiyede genelde prenatest, maternity21 gibi isimleri de var kandan dna bakılıyor
BirGolgi Iby evet şimdi anladım ben de 32 yaşındayım doktorumuz hiç o testten bahsetmedi ikili test için çağırdı yarın gideceğiz soracağım kendisine
Ayla88 Merhaba sat 3.ocak beklenen doğum 10 Ekim ama sezeryan olacak muhtemelen Eylül sonunda alırlar. 13 +3 olduk cinsiyetimiz erkek
rozmerve biz 18 haftalıgız oglumla 8 ekim gözüküyor uygulama da hayırlısıyla gelsinlerde 3 ü 5 i önemli degil 💙🙏🏻❤️
Cemreekny Ice bizde 12 ekim şuan 23 hafta 4 gün gözüküyoruz. 24. Haftanın içindeyim sanırım kilon ne kadar
Ice umutttttt ne durumdasın canım? Benim bu hafta vajinada batma, göğüste sızım var. Sen de durumlar nedir?
Melegimolsun Cana merhaba bizede ekimin ilk haftası dedi 😊 ilk bebeğim 4 Ekim bu hangi gün bilmiyorum ama düşük tehlikesindeyiz hayırlısı olsun siz kaçıncı haftadasiniz
1irem SevincGancali ne kadar güzel :) bnmde uygulamalarda 27 ekim 29 ekim hep gösteriyor hayırlısı allahtan 🧿🙏