Mucizem31 minikprensimmm123 benim 11 haftada gel dedi doktorum ama çok özeldik ve merak ettik başka bir doktora gittim ara kontrol gibi oldu😊 iki hafta sonra tekrar inşallah. İlk bebek mi benim gibi
minikprensimmm123 Mucizem31 Evet canım İlk olacak öyle bir hevesi var ki şimdiden bide iki kayıp olunca ister istemez insan da hem endişe hem heyecan 🤗🤗
Tazeanne95 hazal525 hıı bana doktor söylemedi ben uygulamada yazan güne göre hesapladım bende 6+5im ekimin sonuna geliyo diye hesapladm
hazal525 BaharBall aynen bende 3 hafta sonra gideceğim sizinde bu aralar şiddetli mide bulantınız oluyor mu ? Ben bugün serum taktırmak zorunda kaldım
Mollier Ben de varııım💓çok gergin ve heyecanlıyım🥲üç hafta sonra randevum var ama ben bir bahaneyle giderim bebişi görmeye😂
BaharBall hazal525 canım ben bulantı hapı kullanıyorum yoksa ayaga bıle kalkamıyorum çok kötü oluyorum
Iby hazal525 bende çoğu şeyi yiyemiyorum sadece çorba ile besleniyorum ve hamur işi ile tiksinme ve bulanti/ reflü hepsi zorluyor. Daha ne kadar sürecek
hazal525 BaharBall çok zor geçiyor gerçekten bende hem bulantı hapı kullanıyorum ama dün çok kötüydüm serum taktılar bugün daha iyiyim 😌
BaharBall hazal525 bu günlerde gecer inşallah rabbım kucagımıza almayı nasip etsinde ben bulantılara razıyım
gulsen26 Cana rabbim sağlıkla almayı nasip etsin inşallah bizimde 8 Ekim görünüyor bakalım hayırlısı olsun