bakbay Merhabalar benimde 20 Ekim gözüküyor 😊 Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Mucizem31 Merhaba kızlar benimde 15 Ekim görünüyor. Sağlıklı kucağımıza almamız dileyiğle iyi geceler 😴
minikprensimmm123 Mucizem31 Aynıyız canım benimde 15 Ekim kendi doğum günüme denk geliyor inşallah hayrınan kucağımıza alırız nasıl geçiyor canım bulantı vs. Nasıl geçiyor
Sumeyye15_3 Selamünaleyküm annelerim. Bende 8hafta 6gunluk hamileyim. Doğum için 11 Ekim gösteriyor. 3.dogumum sezeryan olursa daha erken olabilir
Sumeyye15_3 2 tane oğlum var❤️🤲. Rabbime ne kadar şükretsek az. Ama gönül olmayanı istiyor. İnşaallah rabbim 1 tane kız evlat nasip eder, bu duyguyu da bize tattırır 🤲
Iby Merhabalar benimde 16 ekim gorunuyor, 8+4 gun☺️ iki hafta sonra ikili teste girecegim, doktorum nifty testi basta yaptirmiyormus ama aklim nifty yaptirmakta
Tazeanne95 hazal525 ya nasıl 29 elim olır ben 6+4üm 31 ekim gösteriyo benmki🤔 bu nasılmoluyı anlMadım
Mucizem31 minikprensimmm123 minikprensimmm123 inşallah amin canım🤰🏼🤲🏻 benim çok şükür hiç bulantım vs hiç bişeyim olmadı sadece çay içmekten soğudum hiç içemiyorum. Senin nasıl gidiyor canım
minikprensimmm123 Mucizem31 Benim ⅚/7 haftalar çok zor geçti bulantılar kusma lar beni bitirdi canım ama şimdi birden kesilir gibi oldu hafifledi bende korkuyorum ama bulantı var da öyle o haftalar gibi şiddeti kalmadı hafif belim de ağrı oluyor arada canım
Mucizem31 minikprensimmm123 hım yo canım hiç korkma bak ne diyorum bende hiç bişey olmadı hemde hiç. Ne göğüs ağrısı ne bulantı ne bel ağrısı nede başka bişey turp gibiyim biraz önce doktordan geldim herşey yolunda dedi çok şükür elhamdulillah. Senin randevun ne zaman
minikprensimmm123 Mucizem31 19 mart canım tam 10 haftalıkken gidecem çok sabırsızlanıyorum insan doktordan çıkar çıkmaz özlüyor🤗
Mucizem31 minikprensimmm123 benim 11 haftada gel dedi doktorum ama çok özeldik ve merak ettik başka bir doktora gittim ara kontrol gibi oldu😊 iki hafta sonra tekrar inşallah. İlk bebek mi benim gibi