Zehra_akyz İkili tarama testi yaptıracak mısınız pekii? Mart ayında kontrole gideceğim o zaman testi konuşacağız doktorla bakalım🙁
HazalB Kızlar merhaba. Bugün kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde bir değil iki kalp atışı dinledikk. Aşırı şaşkın ve heyecanlıyım. İkiz gebelik bekleyenler var mı aranızda. Bana destek olun lütfen☺️
Mmeelliikkee nursheenn ilk randevumuzdu 6+1 keseyi gördük, kalp atışları için bir hafta sonra tekrar bakalım dedi doktorumuz cuma gidicez inşallah ♥️
nursheenn Zyneepemree 6+6 olduğumda doktora görüneceğim inşallah bende duyarım kalbini☺️Kesemiz oluştuda şimdilik boş dedi doktor 5+6 da
Zyneepemree nursheenn benimki de nokta gibiydi dün lekelenmeden dolayı gittim koca dana almış oysaki daha 7+5 im😂 sende içini ferah tut ilerleyen haftalarda görürsün inşallah😌🙏
mervey61 Hepimiz hayırlısıyla bebişleri kucağımıza alırız inşallah kızlar ❣️ 25 ekim gözüküyor benimkisi de 🤰🏻🌼
nursheenn Mmeelliikkee bende 5+6 da keseyi gördüm cuma günü bende gideceğim 6+6 olacak bakalım bebek ve kalp atışı gözükecek mi☺️