nursheenn Mmeelliikkee bende 5+6 da keseyi gördüm cuma günü bende gideceğim 6+6 olacak bakalım bebek ve kalp atışı gözükecek mi☺️
Hatice35 Cana benim hayırlısıyla Ekim 7 gibi Rabbim sağlıcakla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah 🤲
Tazeanne95 hazal525 ya nasıl 29 elim olır ben 6+4üm 31 ekim gösteriyo benmki🤔 bu nasılmoluyı anlMadım
MelekVeEmirin_annesi Kızlar sat 18 ocak cumartesi günü Beta hcg 186 çıktı sizce normalmi düşük mü kimyasal olmasindan korkuyorum yarın tekrar baktitacagm
Hamilebayan41 Benim 16 ekim gözüküyor ama bu ikinci gebelik ilk bebeğim de sezeryan olmuştum onun için bu ya eylül sonu ya ekim başı olacak galiba
MelekVeEmirin_annesi BsraAktr yarin bamtiracagim tekrar inşallah rabbim hepimiz icin hayırlısını nasip etsin
nursheenn Shylaaa 5+6 da iken sadece keseyi gördük biz inşallah cuma günü bebekleri görürüz ikimizde🤗
Memoze Benimde 7+2 doğum 11 ekim gözüküyor bakalım kısmet ☺️ Yarın kalp atışını duymaya gidicez insallah 💗
Gizemligizem tcasl son adet tarihiniz nedir acaba ☺️ Bnmde uygulamada 1 ekim gözüküyor.nasipse yarın ilk kontrolümüz var🙏🤩