Nzlefe Tuqbabars bebek kilo alıyorsa sorun yok demek ki siz kilo verdiniz keşke bende bir kilo alsaydım 😀
Tuqbabars Nzlefe bebeğim haftasıyla uyumlu çok şükür iyi ve sağlıklı ☺️ Ama hiç kilo alamamakda iyi birşey değil yaa ben o 1 kilo yu saymıyorum aldım diye
Zeykem 27+3 üm artık cok zorlanıyorum kızlar yaa sizde oylemısınız nefesım bıle kesılıyo ılerleyen zamanalr nolcak yaaa hayırlısıyla kucagımıza alsaydık zamanında💙
Ozgeulnc 26+4 haftalık olduk 4,5 kg aldım sanırım fena değil 🤰🏼Bebeğimin kilosu da gayet iyi çok şükür 🙏
HaticeKoyuncu Nzlefe 😑 şeyyy 70 kilo ile hamile kalınca 1 bile cokmus gbi geliyo 😂 evlenmeden önce 58 kiloydum düzensiz ve abur cubur yemekden 1 sene içnde 70 i gördüm🤦🏻♀️ Hamilr oldugumu öğrenince yememi içmemi düzene soktm buda yawrucuguma yaradı 😆
Gdes Nzlefe ya valla bilmiyorum ki daha 3 aya yakın var sonuçta😅 ben zaten 47 kiloyla hamile kaldım sonra da verabildiğimi veririm inşallah onu çok dert etmiyorum ama şuan zor oluyo yaa çok ağırlık var gibi😀neyse kilolar bebeklere yarasın inşallah
jrarya Nzlefe allahtan yoksa yatmış kalkmış kendimi beslemişim diye çok üzülürdüm beni alırı tatlı yemek böyle yaptı varsa çok tüketen aman dikkat edin 🤭🤭