Ozgesah355 Nzlefe boyum 185 8 kilo aldım acile gittiğim bi doktor çok zayıfsın doğuramazsn böyle giderse sen kilo alman lazım dedi 😅 deli mi ne kendi doktorum da max 11 15 kilo al doğuma kadar dedi
Nzlefe Zeykem bu aylar biraz ödem toplama ayı benim de ayaklarım tontiş oldu Doğuma şişme balon gibi gidebiliriz arkadaşım öyle gitti 😅
Nzlefe Gdes Yok yok almazsın o kadar şurda ne kaldı 😀😀 benimde 2 aydır sabitti kilom bu ay 1 kilo aldım
Gdes Nzlefe ya valla bilmiyorum ki daha 3 aya yakın var sonuçta😅 ben zaten 47 kiloyla hamile kaldım sonra da verabildiğimi veririm inşallah onu çok dert etmiyorum ama şuan zor oluyo yaa çok ağırlık var gibi😀neyse kilolar bebeklere yarasın inşallah
Nzlefe Sureyyasel hepsi kilo değil benim arkadaşım bugün konuştuk çocuğu şuan büyüdü tabi 30 kilo almış halimize şükür edelim
HaticeKoyuncu Nzlefe 😑 şeyyy 70 kilo ile hamile kalınca 1 bile cokmus gbi geliyo 😂 evlenmeden önce 58 kiloydum düzensiz ve abur cubur yemekden 1 sene içnde 70 i gördüm🤦🏻♀️ Hamilr oldugumu öğrenince yememi içmemi düzene soktm buda yawrucuguma yaradı 😆