jrarya Nzlefe allahtan yoksa yatmış kalkmış kendimi beslemişim diye çok üzülürdüm beni alırı tatlı yemek böyle yaptı varsa çok tüketen aman dikkat edin 🤭🤭
Nzlefe jrarya şimdiden geçmiş olsun ben o aşamayı geçtim evde parmaktan kan alarak ölçüm yapıyorum. Sonuçlara göre insülin başlanacak
jrarya Nzlefe yaa çok geçmiş olsun inşallah insilüne gerek kalmaz 🙏🏼 Bebeğinizede sağlığıyla sağlığınızda kavuşursunuz 🍀👶🏻
Nzlefe Hamilebayan bu hafta bendede doyumsuzluk hissi var gece 4 te kalkıp sandaviç yaptım bebek hareketleri ve mide de açlık hissiyle uyanıyorum eşim de gülüyor bu duruma ama kilolar fora😂😂
jrarya Nzlefe amin canım inşallah yükleme sonucumu aldım normal çıktı inşallah seninde dediğim gibi insüline gerek kalmaz 🙏🏼
Hamilebayan Nzlefe benim eşim de öyle hayretle beni izliyor yemek yerken sürekli buzdolabını açmaya gidiyorum ağzıma bişey atıp geliyorum 😂😂 inşallah çok Kilo almayız alsakta çabuk veririz inşallah 😀😍
Nzlefe Hamilebayan inşallah ben çayı hiç sevmezdim artık evde akşamları çay demliyorum yanında bişeyler atıştırmak bahanesi olduğu için 😂😂
Nzlefe jrarya ben maalesef yarın insüline başlıyorum az önce sonuçlarımı bildirdim yarın gel başlıyoruz dedi
jrarya Nzlefe olsun Allah dermansız dert vermesin diyelim napalım ikinizinde sağlığı yerinde olsunda kaç haftamız kaldı ki zaten şurda 🤗 bol bol şifa dilerim size 🙆🏻♀️