ali0707 Eylul2107 hahahaha napıcaz bu açlığı bilmem. Benimde arada öyle oluyo deliriyorum nasıl acıkırım diye 😂😂 önüme geleni yemek istiyorummm
Eylul2107 ali0707 ayy valla yaa sorma 😄😄 52le hamile kaldim 75 kiloyum şuan sanirm 80 le doguma girecem😄
ali0707 Eylul2107 hahaha gerçekten mi😂😂😂 hayırlısıyla bi doğuralımda sonra kiloları düşünürüz napalım 😂 bende 74 üm😂😂
Eylul2107 ali0707 benimde karnim belirgin top gbi onun dışında pek bi yerim almamis görünüyor ama tarti 75 gosteriyor :) sizin 07 nikinz nerden yaziyonuz
Nurov Benim de bebeğim haftasına göre önde, aynen bu dediğinizi doktoruma sordum erken gelmez dedi zamanında gelir bebek gelişimin önde olmasıyla alakası yokmuş doğum zamanının içiniz rahat olsun
medosegemira Eylul2107 bizde bugün 35 olduk bi ara 2 hafta öndeydi simdi 1 hafta önde 2 haftadır vajina agrısından zor yürüyorum hele ki temizlikten sonra uzanayım kalkayım nerdeyse yürüyemicek hale geliyorum 🤦♀️ salı günü kontrolümüz var bakalım sorcam doktora su ara cok zor geçiyor ara da bi bana da geliyo adet agrısı
Eylul2107 medosegemira ay benimde iki gündür basladi bugun daha bi hissetim adet ağrısı gbi uykuda da zonklma oluyo dedignz gbi uyanıyorum o şekilde galiba yakindr bzmki yada doguma hazirliyo kndini
medosegemira Eylul2107 ben artk cok zor yürüyorum resmen ameliyat olursun yürümekte zorlanrsın onun gbi🤦♀️