Eylul2107 Ay kızlar adet sancisi gbi sanci gelip gidiyor suyum falanda gelmemis kanamada falanda yok neyin nesi anlamadm ,daha erken ama insallah gelmez smdi hazir ddegilim smdi 😞😞
ali0707 Eylul2107 32 den sonra bunu yaşayan çokmuş yalancı sancı diyolar. Korkutma kendini haftamız az buz değil. Normaldir muhtemelen 😊
Eylul2107 ali0707 ay canim insallah ya hic uyuyamadm gelip gidiyordu sancı iki gündür boyle aniden gelip gidiyo
ali0707 Eylul2107 benimde bikere oldu aklım çıktı. Sakin kalmamız lazım ya bilmiyorum nasıl olacak ama :)
medosegemira Eylul2107 ben artk cok zor yürüyorum resmen ameliyat olursun yürümekte zorlanrsın onun gbi🤦♀️
-Ozlemcelik388 Aynen bende 32 haftalık iken gittiğimde 10 gün önde gidiyordu bebek. İri bebek dedi doktorum ☺️ sağlığında bir sorun yok çok şükür. Doktora sordum erkenmi gelir diye hayır dedi ☺️ama normaldede erken doğum riskim var
Eylul2107 -Ozlemcelik388 ay gecmis olsun canim dikkat et dinlen bol bol , önden gdiyosa erken gelmese daha benm bir ay gbi bir süre var demek bi ay daha bu sekil düşünemiyorum kendmi 🙄🙄🙈
Eylul2107 ali0707 sorma yaa 😄 38 haftaya girseydik tamamdı suan erken ama gelirse ciger gelistirici falan yaparlar insallah gelmez,minnaklar:)
-Ozlemcelik388 Eylul2107 🤣🤣🤣valla benim göbekte çok erken çıktı içim darmis şuan 🐼🐼 gibiyim 🤣🤣 sadece göbek var fazla kilo almadım boyunda uzun yürüyen 🐼🐼gibiyim. Erken gelse yok demeyecem 🤣🤣 çok ağrım çok çünkü
ebrarecem 1 hafta giden gebeliklerde erken doğum olmuyor genelde. Gününüz yaklaştığı için baskı ağırlaşma bel ağrısı normal. Sancı ağrı varsa süre tutun 5 dk arayla sancı olması lazım. Nişan veya suyunuzu takip edin.
Eylul2107 ebrarecem evet işte 5 dk bir adet sancisi gbi gelip gidiyordu gece alt bölgemde de agri vardi ama suyum ve leke falan yoktu yoksa acile giderdim agriya birşey yapmazlar diye düşündüm , gtmedim cuma kontrole gidecem bakalm artk insallah erkn gelmezde
ebrarecem Eylul2107 5 dk bir ağrınız varsa acile gidin nst bağlayıp doğum sancı mı diye bakacaklar öyleyse ciğer geliştirici ağrı kesici vs serum yapıyorlar ihmal etmeyin cuma gününü beklemeyin. 2 hafta bile dursa içerde çok daha iyi.
ebrarecem Eylul2107 müdahale etmezler diye düşünmeyin sancı varsa geciktiriyorlar erken doğum ihtimalini ortadan kaldırabiliyorlar.
Eylul2107 ebrarecem acilden geldik canim idrar yolu enfeksiyonu çıktı o agri yapıyormuş bol su ic dedi