Eylul2107 ogretmenanne16 evet birde kalca agrim da var sizin cinsiyet ne , ay bende diyorum bi hafta öndeyse bi hafta erken gelir sata goreyse benim daha 4 haftam kalmis 🙄 kizim 39 hafta 5 gunlukken dogmustu ona göre gelirse
Valendia Eylul2107 34+ 5 olduk daha girmedim nstye 35 de çagırdı. Her hafta gitmek istemiyorum hastaneye. Acaba 36 san sonra mı her hafta çagırıcak
Eylul2107 Valendia herhafta cagirmazlar bence ya iki haftada bir buyuk ihtimale nstye de zorunlumu acaba bende sevmedm nst işini
Valendia Eylul2107 son haftalar zorunlu diye biliyorum. En az yarım saat uzanıp bekliyorsun. Bebegin kalp atısları hareketlri ve sancı varmı ona bakıyorlar. Bazen uyuyor bebek doktor aynı gün içinde bi daha istiyor falan
Arass__ Eylul2107 Bence standart bir kiloda dogar canım 3500 falan gibi veya biraz üstü ama 4 ü geçmez bence tabi bellide olmuyor 😀😀 Benmki 34 haftalık erken dogdu 9 ay bekleyemedi malesef şimdiki bebişimde 33+5 kac kilo olduk bilmiyorum 🤷🏻♀️
Eylul2107 Arass__ oy masallah :) benim kizimda 39 hafta 5 gunluk dogmustu 3510 gr di bakalm bu kac olur 4 u gecsn istemiyorum doguramam diye :)
Bebiss Eylul2107 hayir onde olmasi erken dogacak anlamina gelmez bu bebegin gelisimi ve kilosuyla alakali bebeginiz kac kilo onde dedigine gore haftasindan kilolu benim bebegimde oyle bir hafta onde gidiyoruz
Eylul2107 Valendia bizimde iki dk durmadi surekli hareket etti durdu kemerlede skinca canim cok yandi bakalm cuma yine girecez 🙄
ali0707 Eylul2107 bende 35 haftalık ken gittim 36+5 çıktı ultrasonda. Nst de de biraz sancı çıkmış doktorum bu 2 hafta çok yorma kendini yat dinlen dedi. 2 hafta daha gelmesini istemiyoruz henüz erken dedi ama ben tırstım tabii 🙄 şekerim de sınırda ymış belki oyüzden önden gidiyodur. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı..
Eylul2107 ali0707 sekerinize tekrardanmi bakti 35 haftada ,benimde olabilirmi acaba 23 kilo aldm buzmana kdr , bizmde 31 haftalikken 33 hafta cıktı ulstrasonda ona gore gecti bilgisayara doktor
ali0707 Eylul2107 yok ben normal 24. Haftada şeker sınırda çıkmıştı. Aslında 12 kilo aldım çokta değil bence ama yatkınlık var sanırım. 35 te gittiğimde bebeğin suyu sınırda dedi oyüzden diyete dikkat et daha fazla artarsa almak zorunda kalırım dedi. İnşallah şu 2 haftayı sakince geçiririz 🙄
Eylul2107 ali0707 ay insallah saglikla doğurursunuz, benim suyu falan iyi dedi bakalm artk hayırlısıyla dogursaydk
Eylul58 Eylul2107 34+4 bize 3 hafta önden gidiyor dedi anormal bir durumdan bahsetmedi genetik olabilir dedi bizde uzun boylu iri yapılıyız. Usg de önde çıktı diye erken gelirmi bilemeyiz
ali0707 Eylul2107 inşallah ya. Öyle çok tatlıcı biride değilim ama sanırım genetik yatkınlık olanak şeker var bilmiyorum. Kısıtlamak çok zor sürekli uyamıyorum canım hep bişey istiyo 😶
Eylul2107 ali0707 bende tatli seyler sevmem bebekken kac kilo dogdum bilmiyorum ama eşim 4.5 kilo dogmus sanirim ordan dolayi önde bizimde , bende demin bir ekmek tost yapip yedim suan yine midem kaziniyo 😒
ali0707 Eylul2107 hahahaha napıcaz bu açlığı bilmem. Benimde arada öyle oluyo deliriyorum nasıl acıkırım diye 😂😂 önüme geleni yemek istiyorummm