BebegimleYeniHayat_34 Arass__ 15 inde gidicem o zaman yazayım olurmu şuan en son 31 de gittim 2 kg du çünkü
Arass__ Eylul2107 Ya kilosu norml ama, Benim ilk oglan 33+5 2700 dü👀. Her doktor ayrı birşey söylüyor 🤷🏻♀️
Evremadas Eylul2107 Bende 34+2deyim, benimde 1 hafta önden gidiyor canım. Doktor korkulacak bir şey yok dedi vakti zamanı gelince doğacaklar ama vücut artık iyice doğuma haZırlıyor kendini, benim sancılarım ufaktan başladı.
Eylul2107 Evremadas evet benimde demek doguma hazirliyor kendni sikayetler iki katına cikti bende acile gideym diyorum ama leke su falan brsey yok die gtmek istemiyorm
Mom8 Eylul2107 öyle oluyor son haftalar bende sezeryan olucam kesin 38 diyorduk 39+1 de yapalım sezeryanı dedi doktor o bir hafta nasıl bize uzun geldi anlatamam 😅😅
Mom8 Eylul2107 bende yarın tam 37+0 oluyorum ama yok günler geçmiyor valla bide geceleri falan iyice rahatsız oluyorum😓😓
ogretmenanne16 Mahirissmoms hayır canım erken yumurtlama sebepli olur. O dediğiniz kiloyla alakalı.. Kiloya bakarak hafta ölçmüyorlar ki baş çevresi felan ölçülüyor
Mahirissmoms ogretmenanne16 bana doktorum dedi ya yapı olarak iri yada şeker den dedi sorsun aynı dediğim cevabı alır 😄
Mahirissmoms ogretmenanne16 hem 35 haftalık bas falan tek değil tüm vücut komple ölçülüyor ilk zamanlar bas popo ama ilerikiii dönemlerde bütün ölçülüyor bebek karın çevresi genişse Şeker den şüpheleniyorlar
ogretmenanne16 Eylul2107 canım 34+5 im benim de ultrasonda 4 5 gün önde.. Erken yumurtlama olduğu için oluyo kuzum o ama doğum için sat’a bakılıyor.. Benim bebiş hep aşağıda göğsümün altı bomboş o yüzden aşağıya baskı var hep birkaç gündür de bebek hareket ettikçe kalçama ağrı giriyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲
Eylul2107 ogretmenanne16 evet birde kalca agrim da var sizin cinsiyet ne , ay bende diyorum bi hafta öndeyse bi hafta erken gelir sata goreyse benim daha 4 haftam kalmis 🙄 kizim 39 hafta 5 gunlukken dogmustu ona göre gelirse
Eylul2107 Arass__ sizce benim 39 haftaya kadar kac kilo dogar, birde 4 kilo mu normal dogurdunz 🤭 oy masalllh zorlamadimi cok
Arass__ Eylul2107 Bence standart bir kiloda dogar canım 3500 falan gibi veya biraz üstü ama 4 ü geçmez bence tabi bellide olmuyor 😀😀 Benmki 34 haftalık erken dogdu 9 ay bekleyemedi malesef şimdiki bebişimde 33+5 kac kilo olduk bilmiyorum 🤷🏻♀️