Aysen3434 ozlemaykt ben gittim kendisine, muayene olmak için ama bambaşka bir konu ile alakalıydı. İyi ve kibar biri
ebdk beni doğum paketi oluşu cezbediyor günay hanımı instagramdan takip ediyorum eğer şartlar uygun olursa ssvd destekliyor musunuz dedim evet dedi bht tema ya gidiyorum doğum fiyatı alacağım eğer çok uçuk bir fark varsa günay hanımı denemek istiyorum
2bebek2deli ozlemaykt canım ben hediye hanıma gidiyorum 280 TL muayene ücreti 25 haftalığım şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım 🥰
limonluchescake ipegin-annesi güzeldi. Sizin gibi 1 ay sonra gel dedi. Yani ben 32ydim 36 da geleceksin sonrasinda her hafta geleceksin 40 a kadar dedi. 37 de catı muayenesi yapıyormus. böyle bu kadar söyledi:) bakalım sizin nasıl gececek asıl 36 hafta kontrolü 🥰
ozlemaykt Makbule05 merhabalar, hüseyin beye gittik cumartesi tam benim kafada rahat bir doktor biz çok memnuk kaldık😬
fatmaa3440 ozlemaykt ben gidiyorm iknci doğumum olck 26 ay önce doğum yaptm. Hediye hanıma gittim ikisinde de 1,5 ay önce 300 zaten yeni zamlanmştı yılbaşı zammı ama ben iki can doğum sigortası yaptrdm
-Cansu- ozlemaykt bende iki can sağlık siğortası ı araştırıyorum şuan oda 8 bin fiyat verdi ve muane ler de içinde. Sen fiyat aldın mı canım
fatmaa3440 ozlemaykt ben yaptırdığımda hastanenin kendi anlaşması btmşti ben dışarıdan demir hayat sigortada yaptrdm o geçiyor.yılbaşından önce 7320 tl idi. 8 muayene nst testler normal sezeryan doğm epidrual ve bazı şeyler karşılıyor ama tam net zaten sizi bilgilendirirler. Ama sanırım hastane yeni bi anlaşma yapmş 10 bin sanrm arkdşm en son gittiğinde sormuştu
limonluchescake ipegin-annesi hadi bakalım hayırlısı😊ayy az kalmis sizin🙈muhtemelen sizi nst ye alırlar bu sefer
ipegin-annesi limonluchescake valla bilmiyorum sonlara doğru hani doğum hakkında anlaticam plates topu hareketleri şu bu simdiden söylersem unutursun demişti.. bu gittiğimde ne diyecek bakalim 😊
ozlemaykt fatmaa3440 peki bu ikli üçlü testi vs karşılıtır mu şikayet varda falan karşılamadığı yazılmış , bizde 7000 gibi fiyat aldık , hastane 10 bin yapmış derken anlamadım
fatmaa3440 ozlemaykt ozlemaykt hastanenin anlaştığu sigorta şirketi 10 bin tl onun ekstraları var. Ben 2-3 tarama testlerini yaptırmadm bilmiyorm. Ama detaylı karşılamıyor