ozlemaykt Makbule05 çok teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum, tecrubeli olaun herşeyi rahatlıkla sorabiliyim vs vs :)gittiğimde yazarım size de :) cumartesi orda mı acaba hüsryin bey
Makbule05 ozlemaykt evet evet orada ama yoğun oluyor ben de cumartesileri gidiyorum, internet sitesinden bakabilirsiniz ,randevu alırken numaranızı yazın acil ameliyatı falan çıkabiliyor ona göre arıyorlar çünkü
ipegin-annesi limonluchescake bende günay hocaya gidiyorum günay hocanın muayenesi 200 lira olmuş . Benimde sigortam var odemiyorum ama merakımdan sormuştum :))
ipegin-annesi limonluchescake benimde yarın 34 haftalık olacak :) sizin kaç haftalık günay hocayı çok seviyorum yolun yarısında ona geçme kararı almıştım ama şuan iyiki diyorum ins süreci güzel bitiririz 🤲
limonluchescake Makbule05 o kadar güzel yazmıssınız ki! Noktası virgülüne doğru katılıyorum size 👏🏻 ben de saglikciyim (diyetisyenim) agzi coook iyi laf yapan ama mesleki bilgisi hic olmayan nice kisiler gördüm.
aezgi ozlemaykt orda doğum yaptım cok memnun kaldım.8250 doğum paketi almıstım muanede bildiğim kadarıyla 250 tl di ama zam gelmiştir yılbasındn sonra doktorum hastaneden ayrıldı özel muanane actı ama bildiğim kadarıyla hastaneyle anlasmadı devam ediyor hala doktorumda. Nurgül ulusoy kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir doktor
aezgi ozlemaykt gebelikte yapılan tüm tahliller (detaylı ultrason haric) 10 muane ister normal ister sezeryan doğum babaya mini ckeup oda süsleme (sadece masa süsleniyor) doğumdan sonra 2 tane diyetisyen randevüsü bebeğin ilk tüm tahlilleri kalca ultrasonu vs
limonluchescake ipegin-annesi yaaa 32 deyiz biz de :) ben de çok çok uzun arastirmalar sonucu günay hocayı buldum. İyi ki iyi ki diyorum🙏🏻🌸 haberlesme halinde olalım buradan😊
ipegin-annesi limonluchescake aaa haftalarimizda yakınmış valla haberleşelim mutlaka.. bende eski hastalarıyla konuştum yorumlara falan baktım herkes aşırı iyi yorum yapınca ona geçme kararı almıştım 😂
Zehra-33- limonluchescake Günay hoca ile ilgili bilgi alabilir miyim sizden☺️Doğumunuz nasıl geçti vs
Elfens Makbule05 Bende hüseyin cengize gidiyorum gayet memnunum istediğim zaman watsapdan ulaşıyorum her soruma cvp veriyor çok rahatım ayrıca elide çok hafif😊
limonluchescake ipegin-annesi çatı muayenesi oldunuz mu? Ctesi günü 32. Hafta kontrolüm var neye bakılıyor nst falan baslanıyor mu😬💙
ipegin-annesi limonluchescake 32 de gittiğimde hicbisey yapmadı hatta belki iki hafta sonra çağırır dedim ama yine bir ay sonra çağırdı 36 da gel dedi nst ye de almadı çatı da yapmadı. Galiba 36 dan sonra yapacak hepsini 😂
limonluchescake ipegin-annesi ya günay hocanın bu hersey yolunda tavrı da gercekten cok güzel🙏🏻💞insanı rahatlatiyor. Bakalım sizin kontrolde neler olacak. Yazar mısınız bana 🙏🏻😊🌸