ipegin-annesi limonluchescake valla bilmiyorum sonlara doğru hani doğum hakkında anlaticam plates topu hareketleri şu bu simdiden söylersem unutursun demişti.. bu gittiğimde ne diyecek bakalim 😊
limonluchescake ipegin-annesi benim bebeğimin durusu oblik pozisyondaydı. Yani yan yatıyor. Bana biraz anlatti o yüzden. Squata basla, her gün yürüyüs yap dedi. Sizin bebeğiniz doğum pozisyonunda mı?
ipegin-annesi limonluchescake aaa ciddi misin bana hiç bişey demedi yaa bende hiç sormadım hangi pozisyonda diye acikcasi
limonluchescake ipegin-annesi evet o yüzden. Ayrica kolay doğum icin de anlatiliyormus kasları güclendirmek icin. Sizinki pozisyonunda mi?
ipegin-annesi limonluchescake 35.haftaya kadar pozisyonu değişir çok önemli değil o yüzden dedi 35.haftadan sonra pozisyona bakacakmis kanala girip girmediğine filan
limonluchescake ipegin-annesi ya insallah değişir. Tedirginim birazcik🙈 siz de normal doğum mu düsünüyorsunuz?
ipegin-annesi limonluchescake valla Günay hoca zaten bayağı normal dogumcu sezeryani hiç konuşmadık bile ehehehe ebesinin de çok iyi olduğunu duydum çok ilgileniyormus yani normal dusunmeyeni bile normal yaptırıp yollamış 😂
Susamtanem2 Betuus_ Merhaba günay hocanın soy adinnedir Instagram dan da bakacağım bir de muayene ve doğum fiyatını biliyor musunuz
ebdk Gün-ay babayeva Haftamda başladım simdi 31. Haftamdayım Keske en basında ona başlasaymışım.diyorum Enerjik konuşkan normal dogum.yanlisi Şartlar musait olursa ssvd bile destekliyor Muayene sanirim 300 Doğum icin hastane fiyat verdi 5500 normal 6750 sezeryan dediler
Zehra-33- limonluchescake Günay hoca ile ilgili bilgi alabilir miyim sizden☺️Doğumunuz nasıl geçti vs