ozlemaykt cumartesi de randevusu var,ilgisine gelince bazı insanlarda o kadar para veriyoruz her şeyimle ilgilensin özel ilgi göstersin gibi bi düşünce olabilir ama benim için işini iyi yapması önemli, ilgisine gelince evde vaktimi nasıl geçirdiğime kadar soruyor ,sormak istediğim şeyleri rahatlıkla sorabiliyorum ,watsaptan istediğin zaman istediğin şeyi sorabiliyorum ki benim dr um başkaydı 29. Haftadan beri kendisine gidiyorum gayet memnunum zaten kendinden emin olduğunu rahatlığından konuşmasından anlarsınız, tersleme gibi bi durumla karşılaşmadım ,ben kendim hemşireyim emin olun o hastalarına canım cicim diyen dr’ların hasta kaygısı veya kurumdan dolayı kaygıları olduğunu biliyorum, sezeryan daha ucuz çünkü saati zamanı belli ve en fazla 1 saat süren bi işlem ,normal doğumda saatler günlerce sancı çektiğinizde sizi takip eden dr’un daha çok vaktini alıyor ondan daha pahalı tabi bu benim fikrim ve duyduğum genel olarak çoğu kurumda böyle artık normal doğum daha pahalı .herkesin farklı izlenimi vardır muayene olursanız fikrinizi merak ediyorum sizin de