Bdp MSBebek sezeryan olucak benim ama gün yaklaştıkça ameliyat anestezi korkusu başladı uyuşukluk olayı nasıl olacak bebekte bi sağlık sorunu olur mu falan kafamda deli sorular sizin doğum nasıl olacak ? 😊
Nida_Y MSBebek hakkaten öyle sinsi sinsi gelecek belli. 😅 9 aydır minik tekmeler dışında hiç yormadı beni oğlum sağolsun
MSBebek Sb123 massallah subannallah 🥰🥰 bizim daha 3 kilo o yüzden bekliyoruz gelene kadar dedi doktorumuz iri olsaydı beklemezdim dedi ama 😃 hiç yatmaktan keyif alamıyorum bende ayni
MSBebek Nurov ya mesela benim akşamları çok oluyo karnım sertlesiyo bı sağa bı sola taş kesiyo canımı çok acıtıyo ama o normal yani doğum sancısı değil 😞 bel ağrısı rahimde aşırı baskı varsa o doğum sancısı oluyomus
Nurov MSBebek benim de çok sert oluyo aslında hep sert sanki ordan pek anlayamıyorum ama bu belden giren şey hep oluyo bu ara iki üç saatte bi bazen uzun süre yok bazen yarım saatte falan ama kıvrandırıyo
yusufbebekk447 MSBebek benim de son 22 karnım büyük değil ve aşağıya indi.Bir derdim sıkıntım yok ama uyuyamıyorum dön otarafa butarafa yok.Doğsun istiyorum artık 😁😁
Gizemblbl Son 20 benimde arada sancılarım oluyor ve ahh uyku nasıl özledim akşam olmasından korkuyorum ne tarafa yatsam ağrım oluyor. Ya kızlar dün akşam farkettim bir ağrı yok ama bel bölgem de böyle bir ödem şişme gibi bir şey var başına gelen var mı?
MSBebek Gizemblbl ben hiç yaşamadım şişme canım sırt üstü yatmiyorsun değil mi sırt üstü yasak yatmak
Makbule7995 MSBebek benim de son 20 canım ara ara yalancı sanclar oluyor bakalım bekliyoruz salı günü kontrolümüz var