Pnroglakyz MSBebek son 17 gün bizimde yürüyüş squat yapiyorum hurma vs ama ne gelen var ne giden ödemden patlamak üzereyim 🤪
Beri_ilhan MSBebek bizim de son 21 günümüz kaldı oğlumla. Arada uzun süren karın sertleşmesi kasılmalar oluyor. Aşağıya baskı arttı. Mide yanmaları had safhada. Sancı mıdır ilk olduğu için bilemiyorum ama arada karnımın altında adet olacakmış gibi ağrılar oluyor. Ama çok şiddetli değil. Heyecanla bekliyoruz heran gelebilir diye🙂
Gizemblbl Beri_ilhan bazen bir an önce doğsun istiyorum sonra o kadar bekledik 1 2 hafta daha diyorum 🤗 kafam karmakarışık heyecan,korku,stres
tuzvelimon Benim son 19 ama bütün bel altı kemiklerim kırık gibi ağrıyor ne yürüyünce ne yatınca geçiyor. Karnım inmiş 2 gün önce boşluk olmuş ama yürüyemediğim için nasıl başlayacak bilmiyorum 😞 yoruldum artık doğsa da kavuşsak sağlıkla 💕
Beri_ilhan Gizemblbl aynen ya gelsin diye heyecan yapıyorum sonra bı ağrım olunca da ben nasıl doğuracam diye stres yapıyorum
Yagmur_C MSBebek son 28 benim de yalancı sancılar başladı hoşuma gidiyor sancıdan kıvranırken gülümsüyorum delirdim iyice manyak oldum 😀 hem de korkuyorum da bi garip duygulardayım hurmaya başlıcam bugün haftaya kontrolüm var 37+2 de gittiğimde doktor aaa 2 cm açılma var 1 haftaya doğurursun dese keşke diye hayal kuruyorum 😀
MSBebek Yagmur_C bana hep daha var diyo doktorum ama bu hafta doğurursun fln derse artık sabah akşam psikolojik doğururum 😃😃 habire doguruyorum diye hastaneye giderim heralde 😃😃
MSBebek Gizemblbl ben hiç yaşamadım şişme canım sırt üstü yatmiyorsun değil mi sırt üstü yasak yatmak
selinyslrtdgn Benim de son 22 ama Dr erken gelecek gibi dedi. Nst de sancılarım çıkmıştı ama şuan geçti. Ara sıra adet sancısı gibi sancılarım oluyor. 1 cm de açıklığım çıktı bakalım. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
MSBebek selinyslrtdgn bana da 32 haftalıkken sen en geç 38 de doğurursun demişti.moda girmiştim.smdi 38 oldum ama.hic gelen giden yok en az bir hafta daha doğum gözükmüyor diyo duygularım darmadagin 😃😃😃