MSBebek Kızlar benim son 18 🙈🙈 çok heyecanlıyım ama karnım kocaman top gibi yukarda hiç assa düşmedi 🙄 bide ne tarafa yatsam o tarafım acıyı ağırlıktan 😃
Sevgi1907 MSBebek bizim 24 günümüz var ama agrilarim cok oluyo uykusuzluk beni benden aliyo suan icin normal diyo doktor
Yigit2015 Benimde son 10 gunumdu ama.dunki kontrolde bebek.cok asagida oldugu icin 12 subata gun verdi ❤
Nida_Y MSBebek son 19. Ne ağrım var ne sızım anlamadım ben bu işi sancısı olanları kıskanıyorum valla rn azından kendilerini doğuma hazırlıyorlar bende hiiiç hamile gibi değilim koşup oynuyorum rahat uyuyorum ahh ah
Sb123 MSBebek benimde son 19 gün ağrı sızı yok sadece gece sağ sol ne tarafa yatıyorsam orası ağrıyo kalkınca bişe yok bu cumaya kadar doğurdum doğurdum doğuramadım doktor sezaryen yapacak çünkü bebişim 4 kilo olmuş oluyor ilk doğum olduğu için zorlamayalım dedi 🥲 dün temizlik yaptım yerleri eğilip sildim elimle önceki gün bir saat yürüyüş ama ne gelen var ne giden 😂
MSBebek Sb123 massallah subannallah 🥰🥰 bizim daha 3 kilo o yüzden bekliyoruz gelene kadar dedi doktorumuz iri olsaydı beklemezdim dedi ama 😃 hiç yatmaktan keyif alamıyorum bende ayni
Nurov Benim son 15 ama sanırım hafta içinde doğuracam, çünkü fena sancı giriyo gidiyo sıklaşmıyo ama girdimi beni kilitliyo çok kötü, normalmi ya doktorum normal dedi ama herkeste olmuyo heralde okumadım pek burada
MSBebek Nurov ya mesela benim akşamları çok oluyo karnım sertlesiyo bı sağa bı sola taş kesiyo canımı çok acıtıyo ama o normal yani doğum sancısı değil 😞 bel ağrısı rahimde aşırı baskı varsa o doğum sancısı oluyomus
Arifee66 Bizim de son 15 gün ama tık yok bizdeki rahatlık kızımiza da geçmiş galiba ağrı sanci sızı yok uyku da yok bekliyoruz bakalım ne olacak 😀😀