Mrtmn sarımsak bir antibiyotik elbette bunu herkes biliyor hassas ciltlerde alerjik durum yapabilir ve kalıcı ize de sebep olabilir herkesin bünyesi bir değil sen yaranın üstüne koy bakalım 😂 nasıl olacak

Tugce7798 Benim hamilelikte 2 oluşu canim geçen hafta canesten diye fitil kullandim fayda etmedi ustune mantar daha ilerledi aşiri akintim oluyodu bu hafta yine gittim mantar geçmemiş 6 tane donaxy dile fitil kullaniyorum doktor hamilelikte bagişiklik duştugu için oluyo diyo

Tugce7798 benımde aynı hep yara oldum kanadı ama travazol rahatlatıyor benı sen yine doktora gittiğinde söyle canım bana hep öyle dediler

izmirsibel ben bunu illa yapın diye paylaşmadım kişi kendi bünyesini az çok bilir zaten kendi tercihine kalmış bir durum zaten herşey için geçerli bu biri bir krem önerir o krem bile alerji yapabilir ona bakarsan doktorun yazdığı şey bile alerji yapabilir neyse sağlıcakla kalın

sulem34
        Catı muayneside etti ama mantar baslangici dedi baskada bisey soylemedi. Basindan atarmis gibi hissettm

sulem34
        Madecassol kremide ben yuzmdeki sivilce icn kullaniyordum cok sasirdim 🙄

Kncakader

Banada travazol yazdi ama ben almadm
          Ablamda ayni olmusdu o da benim simdi kullandihm kremden kullanmsdi iyi geldignj soyledi ben de ondan kullandm ama etki etmedi ya

Tugce7798 Aynen canim hamile kalmadan oncede fitil kullanmaktan bikmiştim hamile kaldim tekrarladi

Tugce7798 Evet canim aşiri yanma yapti bende surdugumle yikadigim bir olmuştu

Tugce7798 yazdığında bende şaşırdım ama mühim olan netice :)) iyi geldi çok şükür

Tugce7798

Tugce7798 doktorunuzla danışın en doğrusunu o söyler. Şimdi her kesin vücüdü bünyesi ayrı. Mesela şeker hastası olana başka krem veriliyor. Şekerde tetikliyor mantarı akıntıyı kaşıntıyı