Bugun 37 haftalik olduk cok sukur dunden beri sirtimdan belime inen bi agri var birde gogus kafesim sikisiyor boyle olan var mi ?
37 haftalik hamisler buyrun dertlesmeye
Glcn13 kesinlikle dün hastaneye gittim bu sorundan yüksek sancı çıkıyor ama açılma yok bel boşluğumun ağrısından öldüm aralıksız da ağrımaz değil mi gece 3 e kadar çektim ağrıyı ama çok şükür sabah geçmişti soğuk soğuk terliyorum ara sıra idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor 🤦🏻♀️ Ayyy bacım ne anlatayım daha 😂
Allah yardimcimiz olsun valla cok zor son zamanlar sagsaglim alalim kucagimiza Insallah
37+5 benimde diz kapaklarım ıturup kalktıkça ağrıyor beni taşımıyo artık sanırım😅 birde sürekli mide bulantım var
Minikbezelyem benimde arada oluo mide bulantisi 🙄
Birde tansiyon cikti bende sizin kac kizlar?
Minikbezelyem 9 ayda yaşamadığım mide bulantısı kusma geldi son hafta da buldu beni
Lina998820 bende 37+1 bugün nst de 45 çıktı en fazla sancım sizin yüksek derken kaç çıkıyor acaba?
38+4 olduk bizde 39+1 de sezeryanımız var kasıklarıma agrı gırıyor sağ bacağım 10 gündür agrıyor topallıyorum resmen son 4 gun ☺️🌸
Bizde yarın tam 37 haftalık oluyoruz benim de belimde kasıklarımda ağrım oluyor sol bacağım çok ağrıyor kasık kısmı özellikle sürekli sertleşiyor karnım her an doğuracakmışım gibi hissediyorum 😂 hayırlısıyla gelseydi bi 🤭
Dorukunannesifatma benimde sol bacagım 36 haftalık hamileyim 2.5 aydır var ve iyice arttı son 1 aydır topallıyorum ne zmnadır
37 haftalık olduk kasık ağrısı kramp bel ağrısı hepsinden var ama çok şiddetli değil bir iki girip geçiyor ama rahatimiz yok yatmak oturmak yürümek hepsi bı sure idare ediyor sonra yine başlıyoruz 🤗😅 artık doğsa da biraz da öyle çeksek diyorum hamilelik yetti gari😅
Gizemli213 bebek sağda benım o yüzden sağ bacak , sizinki de solda o yüzden galıba 😀
Lina998820 aynı sorunların hepsi var bende de 🤦♀️
Ben de bir haftadır ödem oluştu ayaklarım ellerim şişti .Hayret ettim 😄.Ve bebeğin ayakları tam göğsümün altında azıcık eğilsem bir şey batıyor gibi .ama kızamıyorum minicik ayaklarını yerim diyorum 😁😁